Elja Trum

Bert leert kinderen fotograferen op televisie

maandag 16 mei 2011, 21:08 door | 8.267x gelezen | 7 reacties

Helaas zien we de laatste tijd niet zo veel van die leerzame video's van Bert Stephani meer, maar gelukkig is de Belgische fotograaf nog niet helemaal verdwenen. Voor televisiezender Ketnet verscheen Bert in een programma waarin tieners hun droombaan uitproberen. Binnen tien minuten komen een aantal nuttige fotografie tips voorbij die voor elke fotograaf interessant zijn!

In de video komen onder andere de regel van derden, gebruik van schaduw en reflectie en een aantal tips voor het portretteren van mensen voorbij. Met een dergelijke persoonlijke workshop van Bert moet het voor de jongedames in de video toch ook goed komen met hun droombaan als fotograaf..101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

7 reacties

 1. EdC
  Profiel EdC schreef op maandag 16 mei 2011 om 22:00

  Belangrijkste les: zeg wat je van je modellen wilt. Dat doen die meisjes toch maar.

 2. Jeroen
  Profiel  Jeroen schreef op maandag 16 mei 2011 om 22:20

  Wat een leuk programma is dat! Leuk onderwerp ook, ambitieuze kinderen helpen met fotograferen.

 3. kidogo
  Profiel  kidogo schreef op maandag 16 mei 2011 om 22:22

  Precies, Ed ! En ik moet eerlijk zeggen dat ik een paar van de foto's op het plein (man met hond, vader en zoontje) nog best wel aantrekkelijk vind. Leuk om Bert zo met Jip en Janneke-taal bezig te zien.

 4. onem
  Profiel  onem schreef op maandag 16 mei 2011 om 22:40

  Leuk programma zeg, en bert is natuurlijk helemaal top

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.738 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.738 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.