Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Bert Stephanie lanceert Confessions XL video's

donderdag 28 december 2017, 20:27 door | 6.502x gelezen | 3 reacties

De Belgische fotograaf Bert Stephani is terug met zijn video tutorials, dit maal onder de noemer Confessions XL. Het concept is verandert, na Squeeze the Lime, zijn workshops en zijn Motivational Light DVD kun je nu op zijn nieuwe site direct video's kopen waarbij je een volledige shoot volgt, van start tot finish.

De nieuwe website ziet er nog wat minimalistisch uit, maar Bert heeft in het verleden wel laten zien dat zijn instructies erg leerzaam zijn. In de video's wordt alles doorlopen, van voorbereidingen van de shoot tot de nabewerking van de foto's. Bert laat zien wat hij doet, hoe hij het doet en zelfs wat niet werkt. In de video hieronder wordt het Confessions XL concept uitgelegd.


In de eerste video, die twee uur duurt, ga je mee naar een fotografiesessie op locatie met zijn muze Erika. Bert gaat tijdens deze guerrilla shoot aan de slag met een Panasonic Lumix GF1 voorzien van 20mm pancake objectief. Daarnaast gebruikt hij een handmatige Lumopro LP160 flitser en goedkope Cactus draadloze ontstekers.

De eerste video is aan te schaffen voor een bedrag van 7,95 euro. In de toekomst gaat de video 9,95 euro kosten. In onderstaande trailer kun je een indruk krijgen van de inhoud van deze eerste video.


Zijn eerdere video's en workshops heb ik altijd erg interessant gevonden, dus ik verwacht dat ook deze video zijn geld waard is. Mocht iemand hem gezien hebben, laat vooral even weten wat je er van vond.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken


Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 28 december 2017.
De eerste publicatiedatum is zondag 25 december 2011, 23:56.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. haak75
  haak75 schreef op maandag 26 december 2011 om 00:32  | reageer

  Ik heb het eerste deel gisteren gedownload. Ik heb ook de eerdere dvd van Bert gezien, deze vond ik al heel leerzaam. Maar ik was wel met wat vragen over nabewerking komen te zitten. Dit keer laat Bert ook het post processing verhaal zien. Vooral dit deel vond ik erg leerzaam! Verder is de uitleg van Bert altijd erg duidelijk met een vleugje humor! wat mij betreft zeker een aanrader en ik ga zeker de volgende delen ook aanschaffen.

 2. Leon
  Leon schreef op maandag 26 december 2011 om 00:44  | reageer

  Mmm is misschien de aanschaf wel waard. Hoop wel dat ie zich een beetje inhoudt met die 'humor' van hem. Die vent is echt nog flauwer dan Scott Kelby

 3. Harry
  Harry schreef op maandag 26 december 2011 om 14:48  | reageer

  Heb de video net gekocht en zit nu te kijken... Ik vind het zeker de moeite waard. De LR nabewerking is, voor mij, erg waardevol!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.220 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord