Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Winnaars Wacom pen tablet actie bekend

dinsdag 22 november 2011, 19:59 door | 5.219x gelezen | 2 reacties

De afgelopen maand hebben twintig Photofacts lezers uitgebreid kunnen testen of een Wacom Intuos4 pen tablet iets voor hun is. Na het volgen van een workshop kregen ze een tablet mee naar huis om deze eens goed uit te proberen. De deelnemers hebben hun tablets inmiddels weer bij Wacom in moeten leveren, maar drie winnaars ontvangen nu een Intuos4 die ze mogen houden!

Hieronder zie je een lijstje van alle deelnemers, als je op hun naam klikt wordt je doorgestuurd naar de pagina waar ze hun ervaringen achter gelaten hebben. Zeker leuk om allemaal even door te nemen als je zelf ook overweegt een tekentablet aan te schaffen.

Anouk, Elbee, John, Margot, Mijke, Juvani_photo, SvdSlikke, Reinoud, Jan, Britt, Joke, Larz, Sparkone, Martijn, Robert, Tessa, studioMOOON, Stanley, Erik en Walburgis.

Om te bepalen wie de winnaar is heeft Wacom Nederland gekeken naar wie op de leukste en meest informatieve manier duidelijk heeft gemaakt hoe het is om te werken met een Wacom Intuos4 pen tablet. Een moeilijke keuze, want veel deelnemers hebben mooie verslagen geschreven van hun ervaringen met het tablet. Ik wil, ook namens Wacom, dan ook alle deelnemers van harte bedanken voor hun deelname!

De winnaars


1. Mijke Jonkman
2. Britt Niekerk
3. Jurgen van Nijnanten

Mijke ontvangt een draadloze Wacom Intuos4, Britt en Jurgen krijgen een Wacom Intuos4 met usb-verbinding thuisgestuurd. Gefeliciteerd met jullie prijs!

Wacom Intuos4

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Britt
  Profiel Britt schreef op woensdag 23 november 2011 om 09:30  | reageer

  Wat hebben wij allemaal geluk gehad dat we de Intuos4 mochten testen voor een maand. Het heeft voor mij een hele nieuwe wereld doen open gaan en het heeft mij erg geïnspireerd om weer meer te creëren en mij verder te ontwikkelen.

  Het was erg leuk om iedereen te ontmoeten, mee te doen en de bevindingen te lezen. Bedankt Wacom, Elja en alle andere!

 2. juvani_photo
  Profiel  juvani_photo schreef op donderdag 24 november 2011 om 09:34  | reageer

  Eindigend als 1 van de 3 winnaars sluit ik de testmaand met een uiterst tevreden gevoel af! De test viel net samen met de formele opstart van juvani photo | digital art, dus mijn freelance bedrijf krijgt een vliegende start!

  Wacom en Photofacts bedankt voor deze kans, mededeelnemers bedankt voor de competitie en de wederzijdse inspiratie.Ik blijf jullie volgen, en jullie zijn van harte welkom om via www of twitter en facebook op de hoogte te blijven van mijn creaties met de Intuos4.

  Creatieve groet van Jurgen,
  juvani photo | digital art

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Wedstrijden

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord