Actie: Photoshop Elements boek + Al onze cursussen - 49,90 euro voordeel! Word nu lid!
Erik van Rosmalen

Damien Lovegrove komt naar Nederland

vrijdag 28 februari 2014, 16:36 door | 5.221x gelezen | 0 reacties

Damien Lovegrove komt naar Nederland. Op dinsdag 13 en woensdag 14 mei geeft hij in Den Haag twee keer een intensieve ééndaagse workshop boudoirfotografie. De Brit reist de hele wereld over voor fotoshoots en doet daarvoor nu ook ons land aan.

Tijdens de workshop, waarbij op elke dag slechts vijf fotografen kunnen deelnemen, laat Damien zien hoe je met minimale verlichtingsapparatuur mooie interieurportretten en boudoirfoto's maakt, ook bij slecht licht of met tegenlicht. Ook het aansturen van een model komt daarbij aan bod.

Boudoir den haag2

De sessie wordt gehouden bij het NH Hotel in Den Haag en duurt een hele dag. Deelname kost 426 euro en kan na inschrijven op de website van Damien, waar je ook meer informatie vindt. Wie dat te duur vindt óf niet kan op die dag: Damien maakte ook al een dvd waarin hij zijn werkwijze uitlegt. De recensie daarvan is ook te lezen op Photofacts: 'Simply boudoir'.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Erik van Rosmalen

Over de auteur

Erik werkt als redacteur/content specialist. Daarnaast is hij freelance tekstschrijver en fotograaf. Mensen vormen daarbij het hoofdonderwerp: portret- en reportage-fotografie. Volg Erik ook op Instagram!

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.003 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord