De Sportfotobijbel naar de drukker! Actie: 100+ fotografiecurssusen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Adobe User Group XL evenement

zaterdag 28 november 2009, 23:27 door | 5.466x gelezen | 3 reacties

Mocht je aanstaande donderdag, 3 december 2009, nog niks te doen hebben dan is het wellicht leuk om een bezoekje te brengen aan Adobe User Group XL. Het evenement is een initiatief van Adobe User Group Nederland en Adobe Benelux. De hele dag zijn er sessies met nationale en internationale sprekers. Hoewel de doelgroep van de beurs een stuk breder is, is het voor fotografen ook de moeite om een bezoekje te brengen aan Adobe User Group XL.

Photoshop Guru Deke McClelland is namelijk aanwezig op de beurs. Deke heeft tientallen boeken op zijn naam staan, waarvan inmiddels zo'n vier miljoen exemplaren zijn verkocht. Op Photofacts zijn een aantal van zijn filmpjes ook wel eens voorbij gekomen.

Het evenement heeft plaats in De Meervaart te Amsterdam. Toegangskaarten kosten 75,- euro exclusief BTW (eigenlijk een tientje minder na een gratis inschrijving bij de Adobe User Group). Persoonlijk had ik best interesse om Deke eens aan het werk te zien, maar de datum komt me helaas niet zo goed uit. Mocht je gaan, laat vooral even weten hoe het was..

Adobe User Group XL

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Youri
  Youri schreef op zondag 29 november 2009 om 12:06

  Jammer, dat het weer zo ver van België is. Deke is echt wel goed.

 2. Leo van Hamond
  Leo van Hamond schreef op maandag 30 november 2009 om 11:30

  Almost sold out!
  Nog maar een paar dagen tot Adobe User Group XL en de kaarten vliegen de deur uit! Twijfel niet en bestel je ticket want 'op is op' en dan mis je een van de coolste evenementen van dit jaar. Tickets.

 3. Leo van Hamond
  Leo van Hamond schreef op woensdag 2 december 2009 om 21:25

  Adobe User Group XL uitverkocht!

  Nu is het dan toch ook zover, alle online tickets zijn sold out. Dat belooft dus een te gek evenement te worden met meer dan 900 creatieven, 5 zalen en meer dan 40 nationale en internationale topsprekers.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.253 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord