Elja Trum

CameraTools wordt CameraNU.nl

vrijdag 8 november 2019, 11:44 door | 2.048x gelezen | 3 reacties

Anderhalf jaar geleden nam CameraNU.nl al een meerderheidsbelang in CameraTools en nu verandert dus ook de naam. De winkel in Apeldoorn blijft uiteraard gewoon open, maar dan met een andere naam op de gevel.

Cameratools wordt CameraNU.nl


Je wordt inmiddels op de website van CameraTools al doorverwezen naar CameraNU.nl. Vandaag en morgen is de winkel in Apeldoorn gesloten om achter de schermen de overgang naar CameraNU.nl te voltooien.

Verdere uitbreiding


CameraNU.nl is sowieso goed aan het uitbreiden. Eerder dit jaar namen ze Foto Booms in Amsterdam ook over en ze hebben een verregaande samenwerking met City Foto in Eindhoven.

Volgens onderzoek van de Consumentenbond zijn klanten bij CameraNU.nl erg tevreden. Ze scoren een gemiddelde van 9,2.101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Mac
  Mac schreef op vrijdag 8 november 2019 om 13:05

  Toch wel een beetje jammer.
  Niet dat er iets mis is met camera_nu. ben altijd goed geholpen.
  Maar blijven zo weinig zelstandige fotowinkels over.
  Kamera-express (ook altijd goed geholpen, dus ook niks mis mee) en Camera_nu worden wel erg groot en bepalend zo.

 2. Ben Fienieg
  Ben Fienieg schreef op dinsdag 12 november 2019 om 11:30

  ik ben van mening dat de ontwikkeling m.b.t. steeds minder en steeds groter worden fotowinkels ongewenst is. De persoonlijk band met een fotowinkel in stad of dorp gaat geheel verloren en daarmee ook een stukje persoonlijke service. Gelukkig is in mijn woonplaats nog een fotowinkel die de meeste bekende merken kan leveren en dat ook nog tegen concurrerende prijzen. Houden zo en mijn advies "mensen ga naar dit soort winkels!".

 3. Benny
  Benny schreef op woensdag 13 november 2019 om 21:37

  Ik kan de mening van Ben onderschrijven.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.640 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.640 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.