In het kamp van [url=http://www.groenlinks.nl/]GroenLinks[/url] is met afschuw gereageerd op een gemanipuleerde foto van een naaktmodel met het hoofd van Femke Halsema erop geplakt, aldus dagblad [url=http://www.trouw.nl/hetnieuws/nederland/article540921.ece/GroenLinks_walgt_van_fotomontage_Halsema]Trouw[/url] vandaag. De foto werd via e-mail verspreid door [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Hans_Smolders]Hans Smolders[/url], kandidaat-Tweede-Kamerlid voor [url=http://www.eennl.nl/]EénNL[/url]. De e-mail toont Halsema in fotomontage naakt in een weiland met erboven de tekst 'Laat de natuur zijn gang gaan'. De niet al te best uitgevoerde Photoshop bewerking is overigens inderdaad tamelijk smakeloos. ">
Actie: 100+ fotografiecursussen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

GroenLinks walgt van fotomontage Femke Halsema

maandag 13 november 2006, 08:58 door | 21.666x gelezen | 0 reacties

In het kamp van GroenLinks is met afschuw gereageerd op een gemanipuleerde foto van een naaktmodel met het hoofd van Femke Halsema erop geplakt, aldus dagblad Trouw vandaag. De foto werd via e-mail verspreid door Hans Smolders, kandidaat-Tweede-Kamerlid voor EénNL.

De e-mail toont Halsema in fotomontage naakt in een weiland met erboven de tekst 'Laat de natuur zijn gang gaan'. De niet al te best uitgevoerde Photoshop bewerking is overigens inderdaad tamelijk smakeloos.

T. van der Lee, woordvoerder van Halsema, aarzelt met het geven van een reactie. Het zou mensen maar stimuleren om op internet naar de fotomontage op zoek te gaan. En daar heeft de heer van der Lee natuurlijk gelijk in.

De foto is dan ook te vinden bij weblog Geenstijl.

Bron: Jan-Edward

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.658 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord