In het kamp van [url=http://www.groenlinks.nl/]GroenLinks[/url] is met afschuw gereageerd op een gemanipuleerde foto van een naaktmodel met het hoofd van Femke Halsema erop geplakt, aldus dagblad [url=http://www.trouw.nl/hetnieuws/nederland/article540921.ece/GroenLinks_walgt_van_fotomontage_Halsema]Trouw[/url] vandaag. De foto werd via e-mail verspreid door [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Hans_Smolders]Hans Smolders[/url], kandidaat-Tweede-Kamerlid voor [url=http://www.eennl.nl/]EťnNL[/url]. De e-mail toont Halsema in fotomontage naakt in een weiland met erboven de tekst 'Laat de natuur zijn gang gaan'. De niet al te best uitgevoerde Photoshop bewerking is overigens inderdaad tamelijk smakeloos. ">
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

GroenLinks walgt van fotomontage Femke Halsema

maandag 13 november 2006, 08:58 door | 22.623x gelezen | 0 reacties

In het kamp van GroenLinks is met afschuw gereageerd op een gemanipuleerde foto van een naaktmodel met het hoofd van Femke Halsema erop geplakt, aldus dagblad Trouw vandaag. De foto werd via e-mail verspreid door Hans Smolders, kandidaat-Tweede-Kamerlid voor EťnNL.

De e-mail toont Halsema in fotomontage naakt in een weiland met erboven de tekst 'Laat de natuur zijn gang gaan'. De niet al te best uitgevoerde Photoshop bewerking is overigens inderdaad tamelijk smakeloos.

T. van der Lee, woordvoerder van Halsema, aarzelt met het geven van een reactie. Het zou mensen maar stimuleren om op internet naar de fotomontage op zoek te gaan. En daar heeft de heer van der Lee natuurlijk gelijk in.

De foto is dan ook te vinden bij weblog Geenstijl.

Bron: Jan-Edward

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.062 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord