Photofacts lanceert fotografie apparatuur website Photogear

Persbericht, Nijmegen, 1 november 2010

PhotogearHet populaire weblog Photofacts.nl lanceert vandaag (maandag 1 november 2010) een uitgebreide website over fotoapparatuur voor fotografen onder de naam Photogear. Via de website http://www.photogear.nl/ kunnen fotografen Nederlandstalige informatie over allerlei fotoapparatuur vinden. Photogear wil fotografen hiermee helpen om de juiste keuze in fotoapparatuur te kunnen maken.

Bijzonder aan Photogear is dat bijna alle informatie op de website door de bezoekers zelf aangepast kan worden, als een soort wiki. Mis je een bepaalde type camera of objectief dan voeg je hem eenvoudig zelf toe. Is de informatie over bepaalde apparatuur in jouw ogen te beperkt, dan voeg je zelf de extra informatie toe. Zo helpt elke bezoeker de volgende bezoeker door nuttige informatie toe te voegen.

De informatie die je op Photogear kunt vinden gaat van algemene informatie tot aanschafprijzen en directe links naar webwinkels waar je de apparatuur kunt bestellen. Uiteraard zijn er ook links naar reviews op andere websites te vinden en natuurlijk kun je zelf je eigen ervaringen met een object achterlaten.

De fotoapparatuur informatie op Photogear is door iedereen vrij in te zien. Wil je iets aanpassen, dan moet je jezelf eerst even aanmelden voor een gratis account. Bijkomend voordeel is dat je met je eigen account ook een lijstje met je eigen apparatuur en een wenslijstje kunt bijhouden. De gegevens op de Photogear zijn objectief en hebben geen commerciŽle insteek. Iedereen kan informatie toevoegen, uiteraard is er wel controle achteraf en door de Photogear gemeenschap op de ingevoerde gegevens.

Bekijk de nieuwe Photogear website hier.

Over Photofacts


Photofacts is het grootste weblog over fotografie in Nederland met circa 3.000 bezoekers per dag en wordt geschreven door circa 40 verschillende auteurs. Dagelijks worden er op Photofacts artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie geplaatst. Photofacts is sinds 2006 actief en opgezet door Elja Trum.

Neem voor meer informatie contact op met Elja Trum, 06 - 22 383 163.

Media bestanden


- photogear_logo.png
- YouTube demo video
Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.641 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.641 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.