Actie: 100+ fotografiecursussen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

DIY: Een laadstation maken voor je apparatuur

zondag 19 december 2021, 16:08 door | 2.511x gelezen | 2 reacties

Als fotograaf heb je tegenwoordig aardig wat apparatuur dat opgeladen moet worden na een shoot. Ben je zoals ik, dan heb je een hele lading losse laders. Bij mij liggen ze in een doos en daarin zoek ik dan telkens de juiste lader voor de bijpassende apparatuur. Dat kan beter!

In deze video laat Parker Walbeck zien hoe je een eigen laadstation kunt maken om al je laders een nette plek te geven en eenvoudig je apparatuur te kunnen opladen.


Een mooi project voor de komende kerstvakantie natuurlijk. Wellicht moet ik zelf ook maar eens aan de slag.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. gast schreef op dinsdag 21 december 2021 om 12:18

    Daar maak ik werk van !

  2. gast schreef op dinsdag 21 december 2021 om 13:05

    Bedankt voor het delen. Dit is trouwens niet Peter Walbeck, maar Jake Weisler. Hij is een collega van Peter. Voor de video creators onder ons, hun course FullTimeFilmmaker is echt een aanrader. Als je de course gaat doen, kan je ook Adobe CC met studentenkorting krijgen. Dus i.p.v. 49,99 euro per maand, betaal je dan maar 16,25 per maand.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.658 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord