Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Workshop Christine Meintjes door The Forefront

zaterdag 25 augustus 2012, 19:56 door | 5.188x gelezen | 0 reacties

The Forefront is een nieuw initiatief van Jamy Vodegel en Jonathan Stranders waarbij de missie het verder brengen van fotografen is. Hiervoor organiseren ze workshops, seminars, meet & greets en netwerkevenementen. In september gaan ze van start met drie workshops gegeven door de Zuid-Afrikaanse bruidsfotografe Christine Meintjes.

The Forefront


Jamy is in 2010 gestart met De Top; een forum specifiek gericht op huwelijksfotografen. Begin dit jaar organiseerde hij een succesvol netwerkevenement waarbij ook workshops te volgen waren. Door het succes van deze dag besloot hij samen met Jonathan Stranders om The Forefront op te richten. Jonathan is eigenaar van PicturePresent een e-commerce oplossing voor fotografen.

De workshops


Als eerste activiteit van The Forefront hebben ze fotografe Christine Meintjes en marketingman Iaan van Niekerk naar Nederland gehaald. Christine is een succesvol huwelijksfotografe met klanten over de gehele wereld.

Christine is tevens medeoprichter van The Pretty Blog, een blog voor bruidsparen. Ook is ze oprichter van Kiki, een community voor fotografen om van elkaar te leren. De Zuid-Afrikaanse fotografe is ook een officiele Nikon ambassadeur.

The forefront christine meintjes

Haar man Iaan van Niekerk geeft ook een seminar en heeft een webdevelopment bedrijf. Daarnaast houdt hij zich veel bezig met marketing en social media. In die hoedanigheid helpt hij ook zijn vrouw Christine met haar website en social media activiteiten.

's Ochtends om 10:30 begint de seminar van Christine. Zij deelt hier haar persoonlijke ervaringen en gaat tevens live een zogenaamde 'styled shoot' uitvoeren. Na de lunch en de mogelijkheid om te netwerken verteld webondernemer Iaan van Niekerk over social media en marketing. Na 15:00 uur is er nog een borrel.

Data en kosten


Er staan momenteel drie data in de planning; op zondag 2, woensdag 5 en zondag 16 september. Daarvan is woensdag 5 september vooralsnog nog niet zeker. Deze workshop gaat alleen door bij voldoende belangstelling. Op 2 september (maximaal 75 deelnemers) is de workshop in Utrecht. De workshop van 16 september (maximaal 70 deelnemers) wordt gegeven in Antwerpen, BelgiŽ.

Deelname kost 89 euro. Kom je met minimaal vier fotografen gezamenlijk, dan kun je groepskorting krijgen. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve sessie die volgt op het normale dagprogramma. De prijs bedraagt dan 335 euro (inclusief diner).

Kijk voor actuele informatie en om je aan te melden de The Forefront website.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.189 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord