Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Actie: 4 Fotobijbels eBoeken bij Photofacts Academy lidmaatschap

dinsdag 21 maart 2023, 08:16 door | 1.932x gelezen | 0 reacties

Groot fan ben ik ervan. Korte, krachtige en bruikbare fotografietips. Vandaar dat ik mijn boek De Portretbijbel schreef met 101 tips om prachtige portretfoto's te maken. Op elke pagina 1 tip en een voorbeeldfoto.

Portretbijbel


De Portretbijbel is een succes. Blijkbaar vinden jullie concrete tips ook erg prettig. Vandaar dat we nog 5 boeken schreven in dezelfde opzet. Je kunt ze nu voordelig in huis halen.

Deze week hebben we namelijk een actie. Je krijgt nu tijdelijk 4 fotobijbels, in digitaal PDF formaat, cadeau bij een lidmaatschap op Photofacts Academy. Op het lidmaatschap zelf geven we je bovendien ook een mooie korting!

Nu tijdelijk cadeau bij een lidmaatschap op Photofacts Academy
- De Portretbijbel
- De Fotografiebijbel
- De Flitsbijbel
- De Sportfotobijbel

» Nu lid worden (met 120 euro voordeel)

Photofacts Academy + 4x Fotobijbel


Wat is Photofacts Academy


Wellicht vraag je jezelf af wat Photofacts Academy dan is? Dit is onze online leeromgeving voor fotografen. Sowieso al in een heel gunstig model; vergelijk het maar met Netflix of je plaatselijke bibliotheek.

Als lid krijg je namelijk direct toegang tot ons complete aanbod. Dus niet slechts 1 enkele cursus waarvan je maar moet hopen dat je docent je aanstaat.

Je krijgt toegang tot alles. Momenteel staan er al meer dan 100 complete fotografiecursussen op de site. Voor beginners, maar ook voor gevorderden. En elke maand voegen we een compleet nieuwe cursus toe. Ook daar krijg je direct toegang toe zonder extra kosten.

En die cursussen worden gegeven door meer dan 40 verschillende experts. We zoeken telkens iemand die gespecialiseerd is in het onderwerp dat behandeld wordt.

Maar goed, ik kan wel zeggen dat het interessant is, maar luister vooral naar wat onze leden ervan vinden:


De Fotobijbels sluiten perfect aan bij de videocursussen op Photofacts Academy.

Wil je zelf het komende jaar ook jouw fotografie naar een hoger niveau tillen én bovendien meer dan 400 korte, concrete fotografietips digitaal ontvangen (zodat je ze op je telefoon kunt zetten en altijd bij de hand hebt)?

Word dan nu lid voor slechts 119 euro. Normaal betaal je 169 euro voor het jaarlidmaatschap en 17,50 euro per eBoek. In totaal dus maar liefst 120 euro voordeel!

» Nu lid worden (met 120 euro voordeel)

Ruim 25.000 leden gingen je voor.

Ben je al lid? Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Uiteraard kun jij dan ook gebruikmaken van deze eBoek actie. Je krijgt de 4 eBoeken nu ook tijdelijk bij een verlenging van je account.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.132 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord