Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Word VIP lid met 50 euro korting + Fotobijbels

dinsdag 23 januari 2024, 09:09 door | 1.828x gelezen | 2 reacties

Als lid krijg je bij Photofacts Academy toegang tot meer dan 100 verschillende cursussen over fotografie, nabewerking, inspiratie en creativiteit. Bij het VIP lidmaatschap gaan we een flinke stap verder.

Opgenomen tijdens live events (staat los van VIP)

Wat is het VIP lidmaatschap?


Veel mensen kijken met plezier de videocursussen bij Photofacts Academy, maar lopen vast wanneer ze het zelf gaan proberen. Je maakt foto's die net niet zijn wat je verwacht had. Doe je wellicht nog iets verkeerd?

Als lid van Photofacts Academy heb je toegang tot meer dan 100 verschillende cursussen over fotografie, nabewerking, inspiratie en creativiteit. Dus er valt genoeg te ontdekken.

Maar soms wil je meer, dieper en sneller gaan.

Vragen kunnen stellen. Met experts overleggen. Uitgedaagd worden met praktijkopdrachten.

Kortom: Je creativiteit verder ontwikkelen zonder vast te lopen. Daar is het VIP Lidmaatschap voor bedoeld. Als VIP lid ga je super praktisch de diepte in.

✔ Breng je nieuwe kennis direct in de praktijk
✔ Direct persoonlijke feedback van de expert op jouw foto's
✔ Stel jouw vragen direct aan de expert

Met het VIP lidmaatschap helpen we je om wat je ontdekt hebt in de nieuwste cursus in de praktijk te brengen. We geven je een opdracht en een paar weken de tijd om hem uit te voeren.

Met de foto-opdracht zorgen we ervoor dat je met de praktijk aan de slag gaat. Elke maand krijg je een foto-opdracht waarin je uitgedaagd wordt. Uiteraard helpen we je met de vragen die je hebt bij het uitvoeren van je opdracht.

Je ingezonden foto wordt door ons beoordeeld. Wat is er goed gegaan en waar zitten je verbeterpunten. Deze bespreking van foto's wordt gedaan tijdens een van de live online sessies. Direct live feedback op je werk dus!

Bovendien duiken we in deze sessie nog dieper in op het onderwerp.

Het VIP lidmaatschap helpt je dus om het maximale uit je Photofacts Academy lidmaatschap te halen.

✔ Toegang tot maandelijkse exclusieve online workshops
✔ Stel al je vragen live aan de experts
✔ Maandelijks een foto-opdracht
✔ Persoonlijke feedback op jouw foto's
✔ Bonus: Fotografie eBook
✔ Bonus: Extra vragen sessies

Kun je er tijdens een sessie een keer niet bij zijn? Geen probleem! Stuur gewoon vooraf je foto en vragen in en we behandelen ze gewoon in de sessie. De opname ervan zetten we online, zodat je de sessie alsnog kunt bekijken.

Nederlandse landschappen door expert Nando Harmsen


VIP worden met korting


De eerste maand van het nieuwe jaar is een perfect moment om jouw VIP lidmaatschap te starten. Dat geeft je het hele jaar de tijd om je fotografie naar het volgende niveau te brengen; een mooi streven.

Normaal betaal je 349 euro voor een jaar VIP lidmaatschap (inclusief normaal lidmaatschap). Deze week krijg je 50 euro korting en betaal je slecht 299 euro!

Bovendien krijg je nu ook een Fotobijbel naar keuze (ter waarde van 30 euro) cadeau bij je VIP lidmaatschap. Bijvoorbeeld de Portretbijbel, de Landschapsbijbel of de Zwart-witbijbel.

» Start met VIP (50 euro korting)

Ben je al lid?
Heb je al een Photofacts Academy lidmaatschap, dan betaal je geen 299 euro, maar slechts 199 euro tijdens deze actie.

» Upgrade met VIP (199 euro)

Portretten door Elja Trum


Mooie groeispurt gemaakt met VIP


In de video bovenaan deze pagina zie je al de ervaringen terug van een aantal deelnemers. Kijk die dus zeker even. Anne-Marie (70) deelde ook haar ervaring eerder al met ons:

Ik vond de opbouw heel leuk, dat het steeds verder uitgebreid werd. Je leert steeds meer kijken en dingen samenvoegen. Er komt zo meer verdieping in je foto's.

Het bracht mij ook iets onverwachts. Ik heb mijn kleindochter gebruikt als model voor de opdrachten, samen met haar vriendin. Dan kwamen ze samen met de trein vanuit Leiden naar me toe en gingen we de hele dag fotograferen.

Zo kreeg ik veel meer quality time met mijn kleindochter van 15 jaar. Op een hele positieve manier!

Ze vond de fotografie zo interessant dat ze op een gegeven moment mijn camera wilde lenen. Die heeft ze toen vier dagen achter elkaar gebruikt. Ik heb één van mijn camera's aan haar gegeven. Toen kreeg ze tranen van geluk over haar wangen.

Mijn vrienden zeggen ook dat ik een aardige groeispurt heb gemaakt. Het VIP lidmaatschap blijft mij ook uitnodigen om andere dingen te doen.

Met het technische gedeelte heb ik vaak nog moeite. Ik volg dus ook nog steeds de filmpjes op Academy. De combinatie tussen VIP en het standaard lidmaatschap is handig.

Ik heb het al aanbevolen aan mensen. Niet wetende dat de prijs verlaagd zou worden. Zoals het nu is, met de lagere prijs, ga ik het nog wel even doorgeven aan fotovrienden.


» Start met VIP (50 euro korting)

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Marleen
  Marleen schreef op dinsdag 23 januari 2024 om 14:30  | reageer

  De online foto workshops gaan door op welke dagen en welk moment van de dag ? En de online sessies voor feedback ingestuurde foto's ?

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 23 januari 2024 om 14:53  | reageer

  De VIP sessie zijn wisselend van datum en tijd. Vaak op een doordeweekse avond om 20 uur of op een doordeweekse middag om 14 uur.

  De 'standaard' online cursussen zijn te bekijken op het moment dat jou het uitkomt en uiteraard zijn ook de VIP sessies achteraf terug te kijken.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.220 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord