Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Redactie

Binnen en buiten draadloos werken? Probeer Eyefi Cloud en krijg 40% korting

vrijdag 5 februari 2016, 13:13 door | 4.796x gelezen | 0 reacties

Zou het niet handig zijn als al je foto's voortaan automatisch van je camera naar je laptop of de cloud worden overgezet, zonder een wirwar aan kabels en zonder allerlei verschillende foto-apps? Als je foto's direct en zonder gedoe overal beschikbaar zijn, zelfs wanneer er geen internet is? Als je foto's en video's veilig en in de originele resolutie in één persoonlijk en geordend archief staan, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen?

Eyefi ontwikkelde een slim fotoplatform, dat naadloos met meer dan 50 wificamera's werkt, zodat cameraspecifieke apps niet langer nodig zijn. Fotografen kunnen zich nu weer vooral gaan bezighouden met wat ze het liefst doen: het maken van mooie foto's. De rest kunnen ze aan Eyefi overlaten.

En als lezer van Photofacts krijg je maar liefst 40 procent exclusieve korting op het eerste jaar Eyefi Cloud!

Eyefi


Wanneer je bezig bent met een fotoshoot, dan wil je je het liefst uitsluitend bezighouden met het fotograferen zelf. Alle bijkomstigheden, zoals het maken van back-ups, het vinden van de juiste kabeltjes en het opstarten van de juiste apps, zou je het liefst door een foto-assistent laten doen.

Maar voor wie van ons is een fulltime assistent haalbaar en betaalbaar? De ontwikkelaars van de eerste SD-kaart met wifi aan boord, bedachten daarom een compleet fotoplatform dat fotografen enorm veel werk uit handen kan nemen.

De beste foto-assistent ooit?


Toen de Eyefi Mobi wifi SD-kaart voor het eerst uitkwam, waren er nog maar weinig digitale camera's die wifi aan boord hadden. Dankzij de slimme SD-kaart van Eyefi was het ineens mogelijk om vanaf elke digitale camera draadloos foto's over te zetten naar ieder gewenst apparaat. De Mobi veroverde de markt en zorgde ervoor dat Eyefi een begrip werd in de fotografie.

Het was de eerste stap naar een totaaloplossing op het gebied van connectiviteit, opslag en gebruiksgemak voor fotografen. Inmiddels werkt de handige Eyefi app ook rechtstreeks met een groot aantal camera's die al over ingebouwde wifi beschikken en tijdens Photokina 2014 werd Eyefi Cloud geïntroduceerd, de beste foto-assistent ooit: met slechts één klik staan je foto's overal waar jij wilt.

Eyefi2


Hoe het werkt


Zodra je een foto neemt, zet Eyefi deze draadloos over van je camera naar je mobiele apparaat of pc. Vervolgens wordt het bestand automatisch geüpload naar je persoonlijke Eyefi Cloud archief. Het originele bestand wordt in de cloud bewaard en een geoptimaliseerd bestand, dat minder ruimte in beslag neemt en er op kleinere schermen nog steeds goed uitziet, wordt gesynchroniseerd met al je aangesloten apparaten.

Op deze manier heb je dus binnen een oogwenk al je foto's overal staan waar jij ze wilt hebben. Je kunt er bovendien voor kiezen een kopie van het origineel automatisch naar je pc te downloaden, voor extra veiligheid.

Een onbeperkt archief


In Eyefi Cloud worden al je foto's in de originele resolutie bewaard, zelfs RAW en video. Eyefi Cloud analyseert, markeert, organiseert en toont de foto's automatisch in een verzameling met alle foto's die op alle camera's van de fotograaf zijn gemaakt, inclusief smartphones, tablets, GoPro en DLSR-camera's die zijn uitgerust met de Eyefi Mobi wifi SD-kaart.

Eyefi Cloud slaat bovendien de EXIF-data op, zodat je later eenvoudig terug kunt vinden welke instellingen je gebruikt hebt voor ieder shot. De kers op de taart: je kunt je foto's eenvoudig delen in prachtige albums. Waarom zou je nog langer moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Eyefi3


Exclusief voor Photofacts lezers


Wil jij ook gebruikmaken van de ideale foto-assistent? Als lezer van Photofacts kun je voor het eerste jaar maar liefst 40 procent korting op een Eyefi-abonnement met onbeperkte opslag van foto's en video's krijgen door deze kortingscode in te voeren: PHFCT40

Om je Eyefi Cloud account te activeren, registreer je je op app.eyefi.com. Ga vervolgens naar 'account' om je vouchercode in te wisselen (je krijgt eerst 30 dagen de tijd om Eyefi Cloud vrijblijvend te testen).

Dit is een gesponsorde posting via Photoads.
Photofacts heeft een vergoeding ontvangen voor het plaatsen van dit blog.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.082 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord