Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Redactie

Kom naar de voorjaarsbeurzen van Calumet!

zondag 7 mei 2017, 15:16 door | 3.731x gelezen | 0 reacties

Bezoek de voorjaarsbeurzen van Calumet in Rotterdam en Amsterdam voor nieuwe en innovatieve producten, spannende presentaties, aantrekkelijke aanbiedingen en een gratis sensorreiniging

Calumet-voorjaarsbeurs in Rotterdam en Amsterdam


Ook dit jaar organiseert Calumet weer een voorjaarsbeurs voor fotoliefhebbers. Op donderdag 18 mei vindt de beurs in onze winkel in Rotterdam plaats en een dag later, op vrijdag 19 mei, is onze winkel in Amsterdam aan de beurt.


Wat kun je zo allemaal verwachten? Natuurlijk zijn vele fabrikanten aanwezig om hun nieuwe en vaak innovatieve producten te demonstreren. Zo geven bijvoorbeeld grote merken als Canon, Nikon, Fujifilm en Profoto acte de présence.

Daarnaast heb je de keuze uit een ruim aanbod van presentaties waar de laatste ontwikkelingen in de wereld van de fotografie de revue zullen passeren. En last but not least heeft Calumet voor de bezoekers van de voorjaarsbeurs een aantal mooie aanbiedingen in petto. Noteer de datum dus in je agenda en kom langs!

Gratis sensorreiniging


Op de voorjaarsbeurs staan technische medewerkers van Nikon en Canon voor je klaar om gratis de sensor van je spiegelreflex te reinigen en de camera aan een inspectie te onderwerpen.

Houd wel rekening met een wachttijd. Bij zeer grote belangstelling kan het helaas zelfs zo zijn dat wij je camera niet kunnen reinigen. De gratis sensorreiniging geldt voor maximaal twee camera's per persoon.

Alle informatie over de voorjaarsbeurs vind je op deze speciale pagina over de beurs.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord