Overzicht: Fotografie blogkermis

Een blogkermis is een evenement waarbij verschillende weblogs over eenzelfde onderwerp een stukje plaatsen op hun eigen weblog. Deze blogs verwijzen vervolgens naar elkaars artikel. Een stukje kennismaken met nieuwe blogs en veel informatie over fotografie!

Fotografie blogkermis; Workflow

Fotografie blogkermis; Workflow

donderdag 16 oktober 2008, 11:32 | Elja Trum | 7.477x gelezen | 6 reacties

Het is blogkermis vandaag! Op meerdere locaties staan leuke attracties te draaien en iedereen kan er gratis een ritje maken. Meerdere weblogs hebben vandaag een stukje geschreven over workflow en geplaatst op hun eigen site. Anderhalve week geleden heb ik deze eerste blogkermis aangekondigd op Photofacts en gelukkig hebben er een zevental bloggers meegedaan!

» lees verder (457 woorden)

Eerste fotografie blogkermis; Workflow

Eerste fotografie blogkermis; Workflow

maandag 6 oktober 2008, 20:35 | Elja Trum | 6.955x gelezen | 6 reacties

Recentelijk heb ik op mijn werk meegedaan met de 10de online marketing blogkermis. Een blogkermis is feitelijk niks anders dan een aantal blogs dat op dezelfde dag publiceert over een bepaald onderwerp en onderling doorverwijst naar andere bloggers die hetzelfde doen. Als onderwerp voor deze eerste blogkermis heb ik gekozen voor 'Workflow'.

» lees verder (369 woorden)

 

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.748 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.748 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.