Overzicht: Pek en veren

Misstanden aan de kaak gesteld.

Nieuwe fotowinkel spamt klanten concurrent

Nieuwe fotowinkel spamt klanten concurrent

zaterdag 9 februari 2008, 13:15 | Elja Trum | 9.476x gelezen | 22 reacties

Afgelopen week ontving ik een e-mail over de start van een nieuwe online webshop voor fotografen. Dat is opzich niks vreemds; sinds ik met Photofacts ben gestart ontvang ik regelmatig berichten over dergelijke onderwerpen per e-mail. Daar ben ik ook blij mee, want het is vaak aanleiding voor een nieuw artikeltje. Het opvallende aan deze e-mail was dat het gestuurd is naar een adres wat ik bijna nooit gebruik. Voldoende reden om eens uit te zoeken hoe dit zit!

» lees verder (367 woorden)

 

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.748 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.748 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.