Elja Trum

In 360 graden meekijken met een fotoshoot

woensdag 28 oktober 2015, 13:45 door | 3.549x gelezen | 1 reactie

Een paar weken terug week plaatsten we een review van de Ricoh Theta; een 360 graden camera. Vandaag een voorbeeld van hoe je zo'n camera in de praktijk zou kunnen gebruiken: een 360 graden behind-the-scenes video van een fotoshoot door fotograaf Ben Scott.

Nu denk ik overigens dat Levr Studios, die deze video geschoten heeft, gebruik heeft gemaakt van een andere 360 graden camera, maar dat even terzijde. In onderstaande video kun je dus met je muis rondkijken gedurende de video.


Toegegeven; echt leerzaam is het filmpje niet. Wel grappig om te zien hoe deze techniek ingezet wordt. Wellicht vind je de 360 graden video waarbij je ziet hoe Airbus A320 opstijgt interessanter.

Via: Petapixel


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Michael
    Profiel  Michael schreef op woensdag 28 oktober 2015 om 15:15

    Airbus 360 graden video inderdaad wel cool!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord