Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Toekomstige cursussen bij Photofacts Academy + zomervakantie-actie

dinsdag 26 juli 2022, 09:54 door | 1.740x gelezen | 1 reactie

Er staan al meer dan 100 verschillende cursussen op Photofacts Academy. Toch blijkt het geen probleem om telkens weer nieuwe interessante cursussen toe te voegen. Elke maand verschijnt er een compleet nieuwe cursus.

Met een lidmaatschap krijg je direct toegang tot al deze cursussen. Zo lang je lid bent kun je dan zo vaak en zoveel kijken als je wilt.

Liever voor altijd onbeperkt toegang houden, zonder de kans dat je lidmaatschap verloopt? Daarvoor hebben we het levenslang lidmaatschap.

Deze week hebben we daar een mooie vakantie-actie op lopen. In plaats van 799 euro betaal je nu tijdelijk slechts 699 euro. Daarvoor krijg je een onbeperkt lidmaatschap dat nooit verloopt.

Ľ Nu levenslang lid worden

Masterclass Macrofotografie


Volgende week gaat onze masterclass macrofotografie live. Met fotograaf Mike Muizebelt duiken we dieper in de macrofotografie. Een mooie aanvulling op de bestaande macrofotografie cursussen op Photofacts Academy.


Starten met Lightroom


Een nieuwe versie van onze bestaande Starten met Lightroom cursus. Dit broertje van de oudere Lightroom Classic is inmiddels ook behoorlijk veelzijdig aan het worden en blijft continue mooie updates krijgen. Met deze update is de cursus weer helemaal bij de tijd.

Aan de slag met scherptediepte


Eťn van de elementen waar je als fotograaf mee kunt spelen in je fotografie is het gebruik van scherptediepte in je foto. In deze cursus duikt Nando in dit onderwerp. Wanneer wil je juist veel of juist weinig scherptediepte in je foto en hoe krijg je dat voor elkaar?

Luminar Neo


Skylum Luminar Neo is de nieuwste versie van Luminar. Na een wat moeizame start is het programma nu compleet qua beloofde functionaliteiten. Nando loopt met je door de mogelijkheden van Neo.

Magical lightart


Eerder zag je bij ons al een cursus over lightpainting. Deze cursus gaat een stap verder. We voegen flitsers toe aan lightpainting, maar ook ontdekt je in deze cursus hoe je gebruik kunt maken van DIY- gobo's en rook.

Newborn fotografie


Ontdek hoe je vertederende foto's kunt maken van pasgeboren baby's.

Auteurs- en portretrecht


Wat mag wel en wat mag niet. Hoe voorkom je problemen en misbruik van je foto's. We duiken in de juridische kant van fotografie.

Lightroom Classic Modules


In Lightroom Classic zijn de populairste modules de bibliotheek en de ontwikkelmodule. Lightroom Classic heeft echter nog een aantal handige modules. In deze cursus ontdek hoe je de modules (die doorgaans minder actief gebruikt worden) kunt inzetten voor een handige workflow.

Straatfotografie


Hoe maak je de mooiste straatfoto's? Samen met straatfotograaf Michiel Heijmans gaan we de straat op om het stadsleven vast te leggen.

Alle bestaande cursussen


Natuurlijk krijg je met een lidmaatschap niet alleen deze toekomstige cursussen, maar ook direct alle 100 bestaande cursussen. Populaire onderwerp zijn natuurlijk Photoshop, Lightroom, portretfotografie, flitsfotografie en landschapsfotografie.

Cursusoverzicht


Over al deze onderwerpen vind je nu al direct meerdere interessante cursussen die het bekijken zeker waard zijn.

Leden over Photofacts Academy

Het opdoen van die nieuwe ideeŽn houdt nooit op. Niet vreemd dus dat we bij Photofacts Academy heel veel leden hebben die jarenlang lid zijn. Elke maand brengen we een compleet nieuwe fotografiecursus uit en wekelijks korte video's.

Zo kom je nooit zonder nieuwe fotografie-ideeŽn te zitten!

Ľ Nu levenslang lid worden

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Donald Willemsen
    Profiel Donald Willemsen schreef op dinsdag 26 juli 2022 om 10:53  | reageer

    Er worden een aantal boeiende cursussen in het vooruitzicht gesteld. Afgaande op mijn ervaringen uit het verleden zullen de cursussen ook weer van hoge kwaliteit zijn. Ik blijf de nieuwe cursussen volgen, want je bent nooit te oud of te ervaren om bij te leren.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord