100+ fotografiecursussen n een Fotobijbel naar keuze nu met 80 euro voordeel. Meer informatie.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Actie: Geef een creatieve draai aan je foto's (50 euro voordeel + boek)

dinsdag 24 januari 2023, 09:54 door | 1.565x gelezen | 2 reacties

Prachtige foto's zijn vaak de combinatie van techniek en creativiteit. Dat je de techniek kunt aanleren snapt iedereen, maar dat dit ook geldt voor creativiteit is niet altijd even vanzelfsprekend. Maar het kan zeker en daar helpen we je graag mee.

Probeer nu een jaar lang Photofacts Academy en ontdek hoe je jouw creativiteit kunt ontwikkelen voor betere, interessantere foto's.

Direct lid worden (50 euro korting + gratis De Fotografiebijbel)


Techniek is natuurlijk een belangrijk onderdeel van fotograferen. Het is handig als je als fotograaf weet hoe het werkt met diafragma, sluitertijd en ISO. Als je snapt hoe je de mogelijkheden van je camera kunt gebruiken om de foto te maken die je voor ogen hebt.

In de meer dan 100 verschillende cursussen over fotografie, creativiteit en nabewerking bij Photofacts Academy zitten meer dan genoeg cursussen die je helpen die techniek feilloos onder de knie te krijgen.

Maar dat idee voor die foto. En de manier waarop je de foto daadwerkelijk maakt; de instellingen, de gebruikte techniek, de randvoorwaarden. Dat is allemaal jouw creativiteit.

Je hoort vaak mensen zeggen dat ze niet creatief zijn. Dat is natuurlijk onzin. Iedereen is creatief. Hooguit zijn ze zich er niet zo bewust van.

En jouw creativiteit kun je helpen met methoden om je creativiteit aan te roepen en in te zetten. En natuurlijk ook door ideen op te doen van anderen.

In onze cursussen gaan we natuurlijk ook erg in op de creatieve kant. Bijvoorbeeld in de cursus 'Creatieve Roadmap' van fotograaf Bart Siebelink.Of kijk mee met het creatieve proces van kunstfotografe Micky Hoogendijk.


Benieuwd naar deze en andere cursussen over creativiteit in jouw fotografie? Ze zijn onderdeel van het complete aanbod van Photofacts Academy.

Op Photofacts Academy ontdek je meer dan 100 verschillende cursussen. Je krijgt een jaar lang complete toegang tot al deze cursussen voor slechts 169 euro 119 euro.

Elke maand voegen we bovendien een volledig nieuwe cursus toe. Aanstaande vrijdag verschijnt er bijvoorbeeld een cursus over de juridische kant van fotografie (over auteursrecht en dergelijke).

Gratis het boek De Fotografiebijbel


Tot en met het eind van deze maand hebben we bovendien een extra leuke actie voor je. Door nu lid te worden krijg je namelijk niet alleen 50 euro korting op je jaarlidmaatschap, we sturen je ook het boek De Fotografiebijbel toe.

In de Fotografiebijbel ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. Een heel divers boek met tips over 15 verschillende fotografische onderwerpen. Per onderwerp ontdek je 7 praktische tips aan de hand van telkens een voorbeeldfoto.

De Fotografiebijbel kost in de winkel 25 euro. Je krijgt hem nu volledig gratis bij een jaarlidmaatschap.

Photofacts Academy + De Fotografiebijbel

Wacht niet te lang, want deze actie geldt alleen deze week.

Direct lid worden (50 euro korting + gratis De Fotografiebijbel)

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Edward
  Edward schreef op dinsdag 24 januari 2023 om 18:20  | reageer

  Das toch geen 50 maar 40 euro korting?

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 25 januari 2023 om 08:59  | reageer

  Ah, excuses. Dat kwam door een tikfoutje.
  De reguliere prijs is 169 euro voor een jaar.
  Nu is het in de actie 119.

  Ik heb het foutje in de tekst van de reguliere prijs gecorrigeerd.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.441 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord