Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Bezoek de Photofacts fotografie workshops in IJsselstein op 29 juni

dinsdag 18 juni 2019, 09:18 door | 3.205x gelezen | 0 reacties

Op zaterdag 29 juni 2019 organiseren we, in samenwerking met Stichting Beeldvoorziening een live evenement in IJsselstein. Hier kun je gedurende een dagdeel een viertal workshops naar keuze volgen. Ook kun je er zelfs een portfolio review krijgen.

Deze week geldt er nog een aanbiedingsprijs van 49 euro. Volgende week gaat de prijs omhoog naar 59 euro. Er is maar beperkt plek per workshop. Sommige workshops gaan heel hard. Als het iets voor jou is - wacht niet te lang.

» Direct inschrijven (met 10 euro korting)

Photomania 2019


We hebben het evenement Photomania genoemd en het wordt gehouden in een grote fotostudio in IJsselstein, midden in Nederland (iets onder Utrecht).

Op Photomania kun je live workshops en lezingen volgen bij meer dan tien verschillende experts op allerlei vakgebieden. Zowel experts die je kent van Photofacts Academy (zoals Johan Elzenga, Nico Delmeire en ikzelf) als van Stichting Beeldvoorziening.

Stichting Beeldvoorziening

Stichting Beeldvoorziening is een organisatie die live fotografie workshops en coaching trajecten voor fotografen aanbiedt. Een aantal van hun experts (Daphne Wageman, Kees Rutten, Roel Stevens, Gerdjan van de Lugt, Simone Henken, Henry Faber en Marjon Steenbergen) zal op het evenement ook workshops verzorgen.

Bekijk de website voor een compleet overzicht van het programma waaraan je kunt meedoen en voor verdere informatie over dit live evenement.

» Bekijk het programma van Photomania

Het lijkt me leuk je daar te ontmoeten!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.185 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord