Elja Trum

Boek: Zo werk Capture One Pro

vrijdag 15 april 2022, 16:08 door | 1.430x gelezen | 0 reacties

Capture One is een programma om de RAW-bestanden van je camera te bewerken. Het is een alternatief voor Lightroom en vooral populair onder professionele studiofotografen die gebruik maken van thethering.

Zo werkt Capture One pro

In het boek Zo Werkt Capture One Pro duikt auteur Bob Timroff in het programma. Het boek richt zich vooral op de basis die je moet weten om als fotograaf met het programma aan de slag te gaan.

Het boek heeft de volgende hoofdstukken:

- Inleiding
- De Gebruikersinterface
- Bibliotheek
- Aan de slag
- Tools
- Lens
- Kleur
- Belichting

Het boek is voorzien van duidelijke screenshots en exacte beschrijvingen van welke menu-items je moet gebruiken. Ook is het boek doorspekt met praktische extra tips die telkens in een roze kadertje te vinden zijn.

Als je in plaats van het doornemen van een boek liever video kijkt dan kun je de cursus Starten met Capture One eens bekijken op Photofacts Academy.

Prijs en beschikbaraheid


Het boek Zo werkt Capture One Pro ligt 26 april in de winkels. Als je het uiterlijk 25 april bestelt, ontvang je het nu met 5 euro korting. De reguliere prijs wordt 29,99 euro.

Je kunt het boek direct bestellen bij uitgever Van Duuren.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.011 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord