Elja Trum

Kelby's Photoshop CS3 for Digital Photographers ligt in de winkel

donderdag 13 september 2007, 23:22 door | 8.455x gelezen | 2 reacties

Photoshop CS3 for Digital PhotographersZojuist heb ik het nieuwste boek van Scott Kelby besteld; The Adobe Photoshop CS3 Book for Digital Photographers. Persoonlijk vind ik dit een boek dat niet mag ontbreken in de boekencollectie van de digitale fotograaf. Eerder kocht ik al de CS versie van dit boek en zijn duidelijke en stap voor stap aanwijzigingen voor de meest uiteenlopende Photoshop bewerkingen zijn uiterst bruikbaar. Scott is dan ook niet voor niks één van de best verkopende auteurs binnen de fotografie.

Van zijn humor is niet iedereen fan (eigenlijk bijna niemand die ik spreek), maar er is goed doorheen te komen en het blijft doorgaans beperkt tot de introductie pagina aan het begin van elk hoofdstuk.

Bij Bol.com kun je het boek bestellen voor 45,- euro, maar het is slimmer om even over de zee te shoppen. Bij Amazon.co.uk is het boek namelijk te bestellen voor net geen 32,- euro inclusief verzendkosten! Toch een leuke besparing.

De Nederlandstalige versie van het boek is overigens nog niet uit, mocht je die verkiezen boven deze Engelse variant. Deze vertaling zal echter zeker nog komen in de toekomst.

P.s.: In het kader van openheid; door via bovenstaande link naar Amazon.co.uk het boek van Kelby te bestellen ontvangt Photofacts een klein percentage van de omzet.


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

GRATIS E-BOEK

25 Tips voor Fotografen

Praktische tips over apparatuur, camera-instellingen, compositie, nabewerking en flitsen. Je ontdekt:

Wat de beste camera is om mee te fotograferen

Hoe je de juiste belichting instelt, ook als je camera het even niet meer weet.

Een tip die ervoor zorgt dat jouw foto's direct aanspreken, zonder ingewikkelde techniek.

ebook: 25 Tips voor Fotografen

Gratis e-boek: 25 Tips voor Fotografen.

Maak indruk met jouw foto's!

Ontvang kosteloos wekelijks fotografietips en direct mijn e-boek met 25 tips voor betere foto's.

ebook: 25 Tips voor Fotografen
Je naam Je e-mailadres

2 reacties

 1. CLK
  CLK schreef op zondag 16 september 2007 om 11:30

  Ik heb de CS2 versie van dit boek en het is echt een aanrader voor fotograven.
  Je kan professionele effecten creëren. De humor is idd vreselijk, maar heeft dan ook weer ze charme. Heb Scott op Adobe Live 2006 gezien, daar was hij toch wel erg leuk bezig met het publiek. Hij deed trouwens was tutorials van dit boek toen.

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op donderdag 11 oktober 2007 om 23:58

  Van de uitgever van de Nederlandse versie kreeg ik te horen dat de Nederlandse versie van dit boek 'Het Photoshop CS3 boek voor digitale fotografen' op 7 december 2007 uit komt. Het ISBN is 978-90-430-1473-1.
  Voor de 448 pagina’s geldt een verkoopprijs van 39,95 euro.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.414 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord