Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Affinity aangekocht door Canva

dinsdag 26 maart 2024, 16:08 door | 849x gelezen | 0 reacties

Photoshop en Illustrator alternatief Affinit van Serif Labs is overgenomen door Canva. Voor fotografen was Affinity een mooi alternatief voor Photoshop. Het is nog even afwachten of dit nu juist goed nieuws is of slecht.

Affinity Photo


De 90 medewerkers van Affinity's team gaan over naar Canva. De insteek is momenteel dat de apps nog wel los van elkaar ontwikkeld worden. Wel staan er kleine integraties in de planning, zodat de programma's goed met elkaar kunnen samenwerken.

Op korte termijn lijkt er niks te veranderen, maar de kans is natuurlijk groot dat er in de toekomst wel wat gaat veranderen. Zo is Affinity Photo populair omdat het een eenmalige aanschaf is. Canva werkt echter wel op basis van tarieven voor het jaarlijkse gebruik.

Mocht je Affinity Photo nog willen proberen, op het moment is ie aan te schaffen met 30 procent korting in hun 'spring sale'.


De cursus Starten met Affinity PhotoAffinity Photo is het beste alternatief voor Adobe Photoshop. Bekijk de cursus Starten met Affinity Photo op Photofacts Academy en leer wat dit programma voor jou en je fotografie kan betekenen.Volg de link Starten met Affinity Photo voor de cursus op Photofacts Academy.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.217 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord