Elja Trum

Kelby TV; Photography Tips & Tricks

zondag 17 maart 2013, 23:14 door | 5.652x gelezen | 1 reactie

Scott Kelby is vooral bekend van zijn boeken of fotografie en nabewerking, maar hij biedt daarnaast allerlei online video tutorials aan. Veel daarvan wordt ook gratis ter promotie beschikbaar gesteld. Sinds een aantal maanden zijn daar ook de 'Photography Tips & Tricks' video's bij gekomen.

In korte afleveringen van circa 15 minuten worden verschillende handige tips gegeven om betere foto's te maken en meer uit je apparatuur te halen. Inmiddels zijn er 21 aflevering beschikbaar die allemaal te bekijken zijn op de Kelby TV website.

Hieronder uitzending 15 van Photography Tips & Tricks. De uitgebreide reclame voor Kelby's overige producten moet je wel voor lief nemen.
101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Joram
    Profiel Joram schreef op maandag 18 maart 2013 om 21:37

    Photography Tips & Tricks is de opvolger van D-Town TV. Ook die zijn nog steeds terug te kijken. Zitten soms best leuke/handige tips bij.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.323 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord