Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Vinkacademy; site met gratis eBook en artikelen

dinsdag 24 januari 2012, 22:14 door | 7.659x gelezen | 2 reacties

Op vrijdag 13 januari heeft fotografe Laura Vink de Vink Academy geopend. Op deze website schrijft ze regelmatig artikelen met fotografie tips. Door je in te schrijven op de gratis nieuwsbrief ontvang je ook een gratis eBook met daarin alles over scherptediepte.

Op de website wil Laura, die ook verschillende workshops geeft, fotografielessen en -tips geven voor de beginnende en de gevorderde fotograaf. Denk hierbij aan camera instellingen, compositie tips voor tijdens het fotograferen, nabewerking met Lightroom en Photoshop, tips voor ontspannen portretten en dergelijke.

Alle artikelen zijn gericht op in de praktijk betere foto's maken en beter nabewerken en Laura hoopt hiermee vooral anderen (nog) enthousiaster te maken voor fotografie. De site bevat ook een speciaal onderdeel voor professionele fotografen waarbij Laura aan collega fotografen haar ervaringen als fulltime fotograaf wilt delen.

Dit 'Prof Only' gedeelte is afgeschermd omdat hier ook informatie komt te staan die Laura niet geschikt vind voor (potentiŽle) klanten (van haarzelf of die van jou). Op dit afgeschermde deel komen bijvoorbeeld artikelen over leveranciers. Je hebt een Kamer van Koophandel nummer nodig om je in te kunnen schrijven voor het 'Prof Only' gedeelte. De rest van de website is wel zonder vorm van registratie te bekijken.

Vinkacademy eBook

eBook: Alles over scherptediepte


Zoals ik aangaf biedt Laura ook een gratis eBook 'Alles over scherptediepte' aan. Het eBook telt 53 pagina's en is geschreven in heldere taal. Het staat vol mooie voorbeeldfoto's die de teksten illustreren.

Het eBook en de site zijn het bekijken waard en we wensen Laura natuurlijk veel succes met haar Vink Academy!

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. Laura
    Profiel  Laura schreef op dinsdag 24 januari 2012 om 22:27  | reageer

    Dankjewel Elja voor dit artikel!

  2. eduardvanmil
    Profiel  eduardvanmil schreef op dinsdag 24 januari 2012 om 23:02  | reageer

    Met aandacht gelezen en zal mij abonneren op de nieuwsbrief. Een moeilijke materie scherpte diepte kan dus nog wel wat leren van Laura!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.052 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord