Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus HDR fotografie

dinsdag 7 juni 2022, 08:08 door | 3.595x gelezen | 1 reactie

Bij HDR fotografie denk je wellicht aan die extreem bewerkte urbex foto's. Een par jaar geleden was dat helemaal in. Maar HDR is veel meer. Bij een goede HDR foto heb je als kijker niet door dat het een High Dynamic Range foto is.

Als fotograaf kun je HDR (High Dynamic Range) inzetten om mooie foto's te maken in uitdagende lichtomstandigheden met sterke contrastverschillen.

In de nieuwste cursus op Photofacts Academy neemt Nando je mee op pad om HDR foto's te maken en laat hij zien hoe je deze in de nabewerking optimaal bewerkt.


Bekijk de complete cursus HDR fotografie op Photofacts Academy. De komende week kun je deze cursus vanwege de lancering los aanschaffen voor slechts 29 euro (normaal 69 euro).

Uiteraard valt deze cursus ook binnen het Photofacts Academy lidmaatschap.

De cursus HDR fotografie staat pas een weekje online, maar de eerste reviews van leden zijn al binnen. De cursus krijgt een dikke 9 (van de 10) als beoordeling.

Rob schrijft bijvoorbeeld: 'Goede cursus. Veel nieuwe dingen gezien die ik niet wist en nu wat mee kan. Bedankt Nando. '

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Donald Willemsen
    Profiel Donald Willemsen schreef op dinsdag 7 juni 2022 om 10:42  | reageer

    Het is een goede, leerzame cursus. Ik heb de cursus met plezier gevolgd. Naar aanleiding daarvan met de HDR techniek foto's gaan maken. Werkend met Photoshop ben ik nog niet helemaal tevreden maar met nog wat 'finetuning' moet het goed komen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord