Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

De beste en leukste besteding van je vakantiegeld

dinsdag 23 mei 2023, 07:14 door | 1.704x gelezen | 1 reactie

Het loonstrookje van mei is vaak een leuke verrassing. Meestal wordt het vakantiegeld deze maand uitbetaald. Een leuk extraatje dat je natuurlijk ook aan je fotografiehobby kunt besteden. Met onze vakantiegeld-actie maken we het nu extra leuk voor je.

» Direct lid worden (korting + gratis boek)

Tijdens deze actieweek krijg je namelijk met een flinke korting een jaarlang toegang tot Photofacts Academy. Dat gaat je zeker helpen nog mooiere foto's te maken.

Wat is Photofacts Academy


Wellicht vraag je jezelf af wat Photofacts Academy dan is? Dit is onze online leeromgeving voor fotografen. Sowieso al in een heel gunstig model; vergelijk het maar met Netflix of je plaatselijke bibliotheek.

Als lid krijg je namelijk direct toegang tot ons complete aanbod. Dus niet slechts 1 enkele cursus waarvan je maar moet hopen dat de docent je aanstaat.


Je krijgt als lid toegang tot ruim 100 complete fotografiecursussen. Voor beginners, maar ook voor gevorderden. En elke maand voegen we een compleet nieuwe cursus toe. Ook daar krijg je direct toegang toe zonder extra kosten.

Eigenlijk is elk onderwerp wel te vinden, van landschapsfotografie tot portret en van straatfotografie tot studiofotografie.

En die cursussen worden gegeven door meer dan 40 verschillende experts. We zoeken telkens iemand die gespecialiseerd is in het onderwerp dat behandeld wordt.

Ons doel is jou te helpen mooiere foto's te maken. Met praktische tips, handige trucjes van professionele fotografen, fotobewerkingen die een goede foto nog 2x beter kunnen maken en inspiratie om je creativiteit verder aan te wakkeren.

Maar goed, ik kan wel zeggen dat het interessant is, maar luister vooral naar wat onze leden ervan vinden:


En neem vooral ook de beoordelingen bij de Feedback Company door. Doordat dit een externe partij is hebben we zelf geen invloed op de reviews die achtergelaten worden. We zijn erg blij met de prachtige 9,8 die onze leden Photofacts Academy geven.

Je zit trouwens nergens aan vast als je nu lid wordt. Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Na een jaar verloopt het automatisch.

Wil je wel verlengen (zoals de meeste leden doen), dan betaal je nooit meer voor een verlenging dan toen je lid werd. Nu lid worden met deze actie is dus ook in de toekomst voordelig.

Niet goed geld terugBovendien hebben we ook een niet goed, geld terug beleid. Is Photofacts Academy niet wat je ervan verwacht? Stuur ons een mailtje binnen 30 dagen en we storten je betaling zo weer retour.

Vakantiegeld actie


Met onze vakantiegeld-actie is nu lid worden extra interessant. In plaats van 169 euro betaal je in deze actieweek namelijk slechts 119 euro. Een besparing van 50 euro. Bovendien sturen we je ons boek De Fotografiebijbel gratis toe.

Vakantiegeld actie: 100+ cursussen + boek

In de fotografiebijbel ontdek je over 15 verschillende onderwerpen telkens 7 praktische tips. Dit boek sluit bovendien naadloos aan op 15 van onze cursussen, waardoor je het uitstekend als naslagwerk kunt gebruiken.

In de boekhandel betaal je voor dit boek 30 euro. Je voordeel tijdens deze vakantiegeld-actie is dus maar liefst 80 euro!

» Direct lid worden (korting + gratis boek)

Reeds 25.000 fotografie-liefhebbers gingen je voor.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Donald Willemsen
    Donald Willemsen schreef op dinsdag 23 mei 2023 om 17:08  | reageer

    Mijn echtgenote ziet me aankomen. Het vakantiegeld in de fotografie steken? 'Lijkt me geen goed idee, je hebt pas een nieuwe Canon Eos R7 gekocht!', zal ze zeggen 😃
    Lid van Photofacts Academy ben ik al jaren en blijf ik ook nog een aantal jaren.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.155 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord