Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Eindeloos leren, eindeloos groeien: Ontdek het Levenslange Lidmaatschap van Photofacts Academy

dinsdag 27 juni 2023, 07:07 door | 1.708x gelezen | 0 reacties

Bij Photofacts Academy draait alles om continu leren en je fotografische vaardigheden aanscherpen. Van het verkennen van de basisprincipes van fotografie tot het verfijnen van geavanceerde technieken. We bieden een breed scala aan cursussen, gegeven door meer dan 40 fotografie-experts.

Elke maand komt er een compleet nieuwe cursus bij en wekelijks wordt een korte tipvideo uitgebracht.

Bovendien, het gaat niet alleen om fotografie. We weten dat het bewerken van je foto's de andere helft van het verhaal is. Daarom hebben we cursussen over software zoals Lightroom Classic, Photoshop, Luminar en meer. Onze cursussen zijn ontworpen voor zowel beginnende als gevorderde fotografen.

Met een jaarlijks lidmaatschap krijgen leden onbeperkt toegang tot onze 100+ cursussen. Maar nu bieden we ook iets speciaals aan: een levenslang lidmaatschap.

» Nu levenslang lid worden (inclusief 1 jaar VIP)

Het levenslange lidmaatschap van Photofacts Academy is een waardevolle investering in je fotografiecarrière of hobby. Voor een eenmalige betaling van 699 euro krijg je onbeperkt toegang tot al onze bestaande cursussen én alle toekomstige cursussen. Maar dat is nog niet alles.


Bij aankoop van een levenslang lidmaatschap krijg je een VIP lidmaatschap voor een heel jaar, normaal gesproken 249 euro, gratis erbij.

Dit VIP lidmaatschap biedt nog meer voordelen, waaronder maandelijkse live online workshops waar je vragen kunt stellen en jouw foto's kunt laten bespreken. Je ontvangt hiervoor fotografieopdrachten om zelf aan de slag te gaan.

Levenslange leden waarderen vooral de mogelijkheid om cursussen in hun eigen tempo te volgen en waarderen de hoogwaardige inhoud die we voortdurend toevoegen.

Ze prijzen de mogelijkheid om vragen te stellen aan experts, om feedback te ontvangen op ingediende opdrachten en om te leren van mede-fotografen op het platform.

Leden over Photofacts Academy

Er is een reden waarom onze leden blijven terugkomen, waarom ze zo'n positieve feedback geven, en waarom ze enthousiast zijn over ons levenslange lidmaatschap: Photofacts Academy staat voor kwaliteit, voortdurende groei en een gemeenschap van gepassioneerde fotografen.

Investeren in een levenslang lidmaatschap betekent investeren in je groei als fotograaf. Maak vandaag nog de overstap en ga mee op deze leerzame reis met Photofacts Academy.

» Nu levenslang lid worden (inclusief 1 jaar VIP)

Als levenslang lid krijg je naast maandelijks een nieuwe cursus ook elk jaar nog een cadeautje toegezonden. Denk bijvoorbeeld aan de eBook versie van ons nieuwste boek.

De actie loopt nog maar tot en met aanstaande vrijdag. Wacht dus niet te lang.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord