Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Actie: Gratis boek Compositie in Landschapsfotografie bij online cursus

dinsdag 25 juli 2023, 07:07 door | 2.411x gelezen | 1 reactie

Het is niet makkelijk om een landschap mooi in beeld te krijgen. Hoe vaak heb jij het gevoel dat de landschapsfoto die je gemaakt hebt het landschap geen recht aan doet? Waar het in werkelijkheid een grote indruk maakte, blijft er op de foto weinig meer van over.

Compositie in Landschapsfotografie

Recent kwam Nando's nieuwste boek uit: Compositie in Landschapsfotografie. Een mooie boek met 230 pagina's aan informatie over compositie. En het sluit perfect aan op de gelijknamige cursus die op Photofacts Academy te vinden is.

In zijn boek Ún de cursus leert Nando je hoe je wel het landschap vast kunt leggen zoals je het wilt.


Haal gratis het boek in huis


Fotografeer jij graag landschappen en wil je deze nog beter kunnen vastleggen? Dan is dit nieuwe boek van Nando zeker iets voor jou. In de winkel betaal je er 34,99 euro voor, maar jij kunt het nu gratis in huis halen.

Compostie in Landschapsfotografie


Je krijgt het boek deze week namelijk helemaal gratis bij een lidmaatschap op Photofacts Academy. Bovendien geven we je een mooie korting op het jaarlidmaatschap. In plaats van 169 euro betaal je daar nu deze week slechts 129 euro voor.

Dus 40 euro korting op het lidmaatschap Ún gratis het boek Compositie in Landschapsfotografie ter waarde van 34,99 euro. In totaal dus 74,99 euro voordeel!

Nu lid worden (korting + gratis boek)

We hebben slechts 50 exemplaren van Nando's boek op voorraad. Is deze actie interessant voor jou? Wacht dan niet te lang. Op is op.

Photofacts Academy plus Compositie in Landschapsfotografie


Ben je al lid van Photofacts Academy? Dan kun je Nando's nieuwe boek aanschaffen voor slechts 10 euro bij een verlenging. Een stevige korting op de normale prijs van 34,99 euro dus!

Je lidmaatschap verlengen (24,99 euro korting op het boek)

Voordelen van een Photofacts Academy lidmaatschap


Als lid van Photofacts Academy krijg je niet alleen toegang tot deze cursus van Nando over hoe je landschappen op zijn mooist kunt vastleggen. Je krijgt namelijk direct toegang tot al onze cursussen voor fotografen.

Dat zijn meer dan 100 verschillende cursussen over creativiteit, fotografie, inspiratie en nabewerking. Bovendien verschijnt er elke maand ook een compleet nieuwe cursus waar je ook direct toegang toe hebt. Zo breng je jouw fotografie het komende jaar naar een hogere niveau.


Bijvoorbeeld ook met de cursus Fotograferen met Lange Sluitertijden die Nando ook geeft op Photofacts Academy. Of wat dacht je van de Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelkers?


En zo zijn er nog tientallen cursussen die jou gaan helpen het beeld te maken dat jij zoekt. Meld je nu aan en breng je fotografie naar het volgende niveau.

Nu lid worden (met 74,99 euro voordeel)

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Donald Willemsen
    Donald Willemsen schreef op dinsdag 25 juli 2023 om 14:01  | reageer

    Dat boek van Nando heb ik al. Op dit moment is er geen enkele reden om mijn lidmaatschap van Photofacts Academy te verlengen. Mijn lidmaatschap staat al vast voor de komende 4 jaren.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.057 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord