Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Laatste dag: Landschapsweek actie (korting + gratis boek)

dinsdag 26 april 2022, 08:16 door | 2.516x gelezen | 0 reacties

De afgelopen week heb je flink wat mooie tips kunnen opdoen over landschapsfotografie. Nog veel meer tips voor fotografie, inspiratie en nabewerking ontdek je in onze online cursussen. Nu extra voordelig in onze landschapsweek actie.

Tijdens deze actie kun je lid worden van Photofacts Academy met maar liefst 40 euro korting. In plaats van 159 euro voor een jaar lang toegang tot al onze cursussen, betaal je slechts 119 euro.

Bovendien krijg je dan het boek De Landschapsbijbel, ter waarde van 25 euro, helemaal gratis thuis op de deurmat.

» Nu lid worden (40 euro korting + gratis boek)

De Landschapsbijbel


In de Landschapsweek actie krijg je gratis het boek De Landschapsbijbel cadeau. In dit boek geeft landschapfotograaf Nando Harmsen je 101 praktische tips om prachtige landschapsfoto's te maken.


Photofacts Academy


Photofacts Academy kun je zien als een soort Netflix, of als een bibliotheek. Maar dan helemaal specifiek voor fotografen.

Je krijgt bij ons toegang tot een enorme collectie aan fotografie cursussen. Inmiddels staan er al meer dan 85 cursussen online. Die kun je zo vaak kijken als je maar wilt en wanneer je maar wilt.


Elke cursus is opgedeeld in korte praktische video's. Je hoeft dus niet perse anderhalf uur te gaan zitten om een complete cursus te kijken.

Je kunt gewoon even 10 minuten van je tijd tussendoor besteden aan een aantal praktische tips. Al kan het moeilijk zijn het bij 10 minuten te houden...

Bovendien onthoudt de site sowieso voor je waar je gebleven was. Ook als je halverwege een video pauzeert en iets anders gaat doen.


Natuurlijk staan er een aantal leuke cursussen op die voor landschapsfotografen interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Masterclass Landschapsfotografie door Bas Meelker.

Elke maand brengen we een gloednieuwe cursus uit waar je ook direct volledige toegang toe hebt. Zo blijft er telkens iets nieuws te ontdekken.


Behalve cursussen over landschapsfotografie, vind je er ook portretfotografie, sportfotografie, natuurfotografie, bruidsfotografie, enzovoorts.

Ook de nabewerking van je foto's komt volop aan bod. Photoshop en Lightroom krijgen de meeste aandacht, maar er zijn ook cursussen over bijvoorbeeld Capture One, Photoshop Elements en Luminar.

Net zoals bij Netflix kijk je waarschijnlijk niet alles (dat mag natuurlijk wel), maar kies je de cursussen uit die jou het meest aanspreken.

Kom je er ondanks de video niet uit? Dan kun je gewoon een vraag stellen aan de expert die de cursus gegeven heeft.

» Nu lid worden (40 euro korting + gratis boek)


Ontdek meer over landschapsfotografie!


Momenteel is het Landschapsweek bij Photofacts Academy; de hele week schrijven we over landschapfotografie én we hebben een leuke actie.

Word nu lid bij Photofacts Academy en je ontvangt gratis het boek De Landschapsbijbel gratis (ter waarde van 25 euro). Bovendien betaal je nu tijdelijk niet 159 euro, maar slechts 119 euro voor je lidmaatschap.

In totaal dus maar liefst 65 euro voordeel!

Met een Photofacts Academy lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 85 verschillende fotografiecursussen, waaronder meerdere cursussen over landschapsfotografie.

» Direct lid worden (korting + gratis landschapsfotografieboek)
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Acties

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.122 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord