Elja Trum

Bezoek de Professional Imaging op 14, 15 en 16 mei

zaterdag 7 mei 2022, 20:10 door | 1.115x gelezen | 0 reacties

Aankomend weekend, vanaf zaterdag 14 tot en met maandag 16 mei, wordt in Nijkerk weer de Professional Imaging beurs gehouden. De beurs is door Corana twee keer niet doorgegaan, maar nu weer helemaal terug zonder beperkingen.


Naast allerlei live workshops kun je natuurlijk ook stands vinden van diverse merken. Zo kun je onder andere terecht bij Canon, Nikon, Sony, Olympus, Sigma, DJI, Eizo, Benro, Fotoflits, VanDuuren, Hensel en CameraNu.nl.

Ik sta zelf ook weer op de beurs, dus kom ook vooral even onze stand bezoeken om gedag te zeggen (of natuurlijk om lid te worden van Photofacts Academy met een mooie beursactie).

Er worden aardig wat live workshops verzorgt door fotografen waarvan je ook cursussen terug kunt vinden op Photofacts Academy:

- Frank Doorhof
- Bas Meelker
- Maurice Jager
- Josefien Hoekstra
- Andrea Gulickx
- Richard Terborg
- Jeroen Jazet
- Pascal Vandecasteele
- Daan Schoonhoven

Dit is dus een mooie kans om je favorieten experts van Photofacts Academy ook eens live mee te maken!

Een dagticket kost 15 euro. Wil je meerdere dagen bezoeken dan kun je voor 30 euro een passe-partout aanschaffen. Heb je nog tickets van de editie van 2020 die niet door ging? Dan kun je die gewoon nog gebruiken.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.011 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord