Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus over de app PhotoPills voor Landschapsfotografie

dinsdag 6 februari 2024, 07:14 door | 1.812x gelezen | 1 reactie

Als je vaak landschappen fotografeert is de app PhotoPills bijna onmisbaar. Hiermee zorg je ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat en thuiskomt met de foto die je wilde. Nando heeft twee uitgebreide cursussen gemaakt voor de PhotoPills app.

Photopills bevat niet alleen informatie over de zon, de maan, de melkweg en zelfs sterrenregens, maar je kunt er ook berekeningen mee doen over je brandpunt, scherptediepte, hyperfocale afstand en nog veel meer.

PhotoPills voor Beginners


In deze eerste cursus leer je het programma kennen. Wat kun je er allemaal mee als fotograaf en waarom zou je deze app willen gebruiken om jouw fotoshoots te plannen.» Bekijk de cursus

Donald Willemsen zegt over deze cursus:
'Nando, mijn petje gaat af voor deze geweldig goede cursus. Je hebt me geweldig goed op weg geholpen om Photopills te gebruiken. Ik kijk al uit naar de cursus voor gevorderden.

Hopelijk heb ik de tijd om alles van deze cursus nog eens goed te bekijken en er wat mee te oefenen, zodat het gebruik mij ook eigen wordt. Deze cursus behoort voor mij tot een van de beste cursussen die je geeft.
'

PhotoPills voor Gevorderden


Na het verschijnen van de cursus voor Beginners kregen we direct veel vragen voor het geplande vervolg. In deze vervolgcursus voor gevorderde gebruikers duikt Nando in de planner.» Bekijk de cursus

Johan van Kuijk laat weten:
'Nando, hartelijk dank voor je duidelijke uitleg. Ik zal nog wel wat video's bekijken om het goed te leren gebruiken.

Maar dat er zoveel mogelijk was met deze app had ik niet verwacht maar je hebt het voortreffelijk uitgelegd dus nogmaals dank voor je inzet.
'

Bekijk deze cursussen nu met korting


Normaal kosten deze cursussen los 69 euro per stuk. Vanwege de lancering van de gevorderde cursus, zijn beide cursussen nu met korting te koop. Je betaalt nu maar 29 euro per cursus.

» Bestel PhotoPills voor Beginners
» Bestel PhotoPills voor Gevorderden

Als je al lid bent van Photofacts Academy vallen deze twee cursussen gewoon onder je lidmaatschap en heb je natuurlijk al toegang.

Nog geen lid en interesse om PhotoPills goed in te zetten voor jouw foto's? Dan is dit een mooi moment om lid te worden!

Als lid krijg je niet alleen toegang tot deze twee cursussen over PhotoPills, maar direct tot meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit en fotobewerking. Je kunt dan bijvoorbeeld ook direct de Masterclass Landschapsfotografie van Bas Meelker of de cursus Compositie in Landschapsfotografie van Nando bekijken.

Direct toegang tot alle cursussen

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Donald Willemsen
    Donald Willemsen schreef op dinsdag 6 februari 2024 om 15:49  | reageer

    De photopills cursussen zijn prima. Het vergt voor mij wel herhaalde malen terugkijken om te zien hoe het ook al weer moet. Oefening baart kunst, zegt men weleens. Ben nu een beetje aan het 'droog' oefenen om het onder de knie te krijgen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Landschapsfotografie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.132 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord