De Sportfotobijbel naar de drukker! Actie: 100+ fotografiecurssusen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Leica L1 en L2 horloges nu te bestellen

woensdag 9 februari 2022, 16:32 door | 1.953x gelezen | 1 reactie

Is een Leica camera te duur voor je? Dan zullen de nieuwe horloges van het merk helemaal buiten je budget vallen. De al eerder aangekondigde Leica L1 en L2 horloges zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Leica L1 horloge


Voor de Leica L1 betaal je 10.000 dollar en de Lecia L2 gaat voor 14.000 dollar over de toonbank. Een Leica om je nek is dus een stukje goedkoper dan een Leica om je pols.

De kroon van het horloge moet je trouwens indrukken in plaats van uittrekken. Een verwijzing naar de ontspanknop op camera's. Op die kroon vind je ook de bekende rode stip van Leica.

Dit zijn de eerste horloges die Leica zelf uitbrengt. Eerder was er wel al een samenwerking met een andere horlogemaker voor een 100-jaar Leica horloge.

Leica Horloge


Wil je graag zo'n Leica horloge om je pols? Dan kun je terecht bij slechts zeven Leica winkels verspreidt over de wereld.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Peter van Dinther
    Peter van Dinther schreef op dinsdag 15 februari 2022 om 10:56

    Bizar, maar wel een leuk artikel. Compleet over de top, net als de prijzen van de Leica camera’s overigens.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Opmerkelijk

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.221 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord