Elja Trum

FotoCube eerste Photofacts sponsor

dinsdag 24 maart 2009, 23:38 door | 3.471x gelezen | 8 reacties

Waarschijnlijk is het je al opgevallen; per vandaag staat er een advertentie rechts van deze tekst onderhet kopje 'Photofacts sponsoren'. Tot nog toe maakte ik op Photofacts gebruik van Google Adwords, maar dat wordt nu uitgebreidt met deze sponsoren banners.

FotoCube is de eerste sponsor en is de komende periode op Photofacts te vinden. Afgelopen vrijdag schreef ik nog een review over de FotoCube. Hierna is er gekeken naar een eventuele advertentie mogelijkheid.

Er komen maximaal drie sponsoren bovenaan in het rechter menu te staan. Mochten er meer sponsoren komen dan verschuiven de overigen verder naar beneden in het rechtermenu. Zo blijft ook de overige informatie in de rechterbalk bereikbaar.

Het grote Google Adwords vlak in de rechterbalk is nu verkleind, zodat er niet meer pixels aan advertentieruimte wordt besteed als voorheen. Mochten er nog meer sponsoren op Photofacts komen, dan zal de advertentie van Google daar waarschijnlijk geheel verdwijnen. Om de rust in de website te behouden is de animatie in de banner minimaal gehouden. Er zijn drie veranderingen in een periode van de eerste 21 seconden. Daarna verandert de banner niet meer.

Mocht je zelf interesse hebben om op deze wijze te adverteren op Photofacts, dan kun je natuurlijk contact met me opnemen voor meer informatie.

FotoCube
De FotoCube advertentie


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

8 reacties

 1. Brian dSLR.nl
  Brian (dSLR.nl) schreef op woensdag 25 maart 2009 om 00:06

  Hij staat in Chrome nog niet geheel in het midden. Misschien moet je daar nog even naar kijken.

 2. aradilon
  aradilon schreef op woensdag 25 maart 2009 om 00:08

  gefeliciteerd Elja!

  @Brian bij mijn chrome staat hij wel goed hoor.

 3. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op woensdag 25 maart 2009 om 00:12

  @Brian; Zal te maken hebben met het cachen van de stylesheet. Waarschijnlijk lost een refresh het op. Bij mij gata het in Chrome in elk geval ook goed.

 4. Marcel Wiegerinck
  Profiel  Marcel Wiegerinck schreef op woensdag 25 maart 2009 om 08:13

  Gefeliciteer man!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.738 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.738 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.