Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Fotografie bloggers gezocht

donderdag 10 september 2020, 17:17 door | 2.791x gelezen | 1 reactie

Ben jij enthousiast fotograaf en kun je er ook nog een beetje leuk over schrijven? Wellicht vind je het dan leuk om artikelen voor Photofacts te schrijven.

Schrijven voor Photofacts


Zelf schrijven we natuurlijk al flink wat, maar natuurlijk vinden we het ook leuk om meer fotografen aan het woord te laten. Zo krijgen we nog gevarieerdere artikelen op het blog.

Waar we nu naar op zoek zijn is bloggers die bereid zijn om regelmatig (bijvoorbeeld eens per week of eens per twee weken) een artikel te schrijven, uiteraard voorzien van je eigen foto's.

Het zou leuk zijn als jouw specialisme daarin terug komt. Bijvoorbeeld jouw kennis als smartphone fotograaf, of vette nabewerkingen.

Naast eeuwige roem op het blog hebben we ook een (bescheiden) vergoeding beschikbaar plus nog wat leuke extraatjes voor jouw als Photofacts blogger.

Lijkt het je wat? Stuur me dan even een mailtje op elja@photofacts.nl. Geef daarin ook direct even aan met welke regelmaat je een artikeltje zou willen schrijven, waar je over zou willen schrijven en -als het kan- laat wat van je schrijfwerk zien.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Martin van Rooij
    Martin van Rooij schreef op dinsdag 15 september 2020 om 19:04  | reageer

    Leuk. Heb je een mailtje gestuurd.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord