Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Hoera! 1.500 Photofacts Academy leden!

zondag 1 maart 2015, 14:45 door | 4.806x gelezen | 6 reacties

Morgen vieren we een klein feestje op kantoor bij Photofacts. Zojuist hebben we een mooie mijlpaal behaald met Photofacts Academy. We hebben momenteel maar liefst 1.500 leden! Dat vieren we met een winactie op Facebook. Met kans op een gratis jaarabonnement!

Eigenlijk verloten we drie prijzen: een gratis jaarabonnement (ter waarde van 89 euro), een exemplaar van mijn boek 'Digitale Fotografie: Zwart-wit' en een exemplaar van het boek 'Digitale Fotografie: Op Reis' van Piet Van den Eynde (beide ter waarde van 20,95 euro).

Mocht je al lid zijn, dan kun je gewoon meedoen met de actie. Mocht je het jaarabonnement winnen, dan verlengen we jouw account gewoon gratis met een jaar. Je kunt nog meedingen naar de prijs tot en met aanstaande dinsdag (tot 23:59). De winnaars worden aanstaande woensdag, 4 maart 2015, bekend gemaakt via de hieronder genoemde Facebook post.

1.500 Photofacts Academy leden


1.500 leden!


Anderhalf jaar geleden zijn we gestart met Photofacts Academy en vanaf de start zijn we al erg tevreden over hoe het loopt. Het aantal leden dat zich maandelijks aanmeld blijft maar stijgen en zo'n 70 procent van de leden verlengt na een jaar zijn (of haar) abonnement.

Het succes van de Academy zorgt er ook voor dat we er steeds meer tijd en energie in stoppen. Zo proberen we dit jaar elke maand een nieuwe cursus uit te brengen. Ook zijn we bezig een divers aanbod op te stellen met meerdere docenten, elk expert in hun eigen vakgebied.

Hoe kan ik winnen?


We gebruiken een post op de Facebook pagina van Photofacts Academy om de actie op bij te houden. Je moet dus een Facebook account hebben om mee te kunnen doen. Om kans te maken op de prijzen moet je een reactie achterlaten op de Facebook post waarin je aangeeft wat voor cursus jij graag zou willen volgen op Photofacts Academy (dat mag een onderwerp zijn die we nog niet aanbieden).

Daarnaast vragen we je de betreffende post te liken. Delen mag natuurlijk ook altijd als je anderen ook een kans gunt. En wie weet heb je ook nog zin om Photofacts Academy ook nog een like te geven, als je toch bezig bent. Die laatste twee punten zijn niet noodzakelijk om in aanmerking te komen voor de prijzen, overigens.

» Doe mee met de actie

Kleine lettertjes


Ohja, en dit moeten we officieel ook nog even noemen: Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. Maar dat was wel duidelijk, toch?

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

6 reacties

 1. gast schreef op maandag 2 maart 2015 om 17:12  | reageer

  Geen sympathieke actie voor die leden die bewust geen facebook account hebben !

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op maandag 2 maart 2015 om 17:16  | reageer

  Als je geen Facebook account hebt, stuur mij dan maar een mailtje dan laat ik je via die route alsnog meedoen. Uiteindelijk kies ik via random.org de winnaars.

 3. peter nadort
  peter nadort schreef op dinsdag 3 maart 2015 om 16:31  | reageer

  Elja, je vroeg me om nog even te kijken en dan zie ik nog een reactie. Ik zeg maar dat faceboek heb jij helemaal niet nodig om te communiceren.
  groet, peter

 4. Rob Karstens
  Rob Karstens schreef op dinsdag 3 maart 2015 om 18:19  | reageer

  Van harte gefeliciteerd. Op naar het dubbele? Still counting!

 5. Bert Tillemans
  Bert Tillemans schreef op woensdag 4 maart 2015 om 13:58  | reageer

  Een geweldig aantal. Vooral doorgaan op de ingeslagen weg.

 6. geerjanssen
  Profiel  geerjanssen schreef op donderdag 5 maart 2015 om 11:50  | reageer

  Gefeliciteerd, het beoogde doel zal zo zeker gehaald worden.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.059 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord