Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Tijdelijk gratis real-life workshop bij Academy

maandag 3 november 2014, 14:35 door | 5.174x gelezen | 0 reacties

Bijna een jaar geleden zijn we gestart met Photofacts Academy, onze online leeromgeving voor fotografen met inmiddels ruim 22 uur aan cursusmateriaal over Photoshop en Lightroom. Nu is het ook wel eens leuk om een workshop in real-life te volgen, op de ouderwetse manier. Vandaar dat we binnenkort twee van deze workshops organiseren.

Daar kunnen bestaande leden zich voor inschrijven, maar als je nog geen lid bent is dit wellicht een mooi moment om lid te worden. Je kunt dan namelijk gratis naar één van deze workshops komen. De eerste sessie is op zaterdagmiddag 22 november in Arnhem. Je kunt je ook inschrijven voor de sessie in Antwerpen op zaterdagmiddag 24 januari.

Pfa workshops 14

De workshops worden gegeven door onze eigen Adobe Certified Photoshop Lightroom Expert Piet Van den Eynd (tevens auteur van het populaire Lightroom 5 Ontmaskerd boek). In deze circa drie uur durende workshop leert Piet je allerlei handige tips voor het werken met zowel Lightroom als Photoshop. Ook laat hij zien hoe je de laatste vernieuwingen in beide programma's goed voor jouw foto's kunt inzetten.

Tussendoor is er uiteraard een pauze waarbij je een kopje koffie en een smakelijke muffin kunt nuttigen terwijl je met collega fotografen (amateurs en professionals) kunt bijpraten.

» Nu inschrijven

Normaal betaal je voor zo'n workshop al gauw 79 euro. Nu krijg je hier dus een jaar lang lidmaatschap tot Photofacts Academy bij! Naast de drie uur life workshop kun je dus in alle rust nog minimaal 32 uur (elk jaar voegen we minimaal 10 euro aan nieuwe cursussen toe) aan online video cursussen volgen.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Photofacts Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.036 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord