Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Photoshop voor Fotografen

dinsdag 5 juli 2022, 08:16 door | 2.161x gelezen | 0 reacties

Photoshop is een extreem uitgebreid programma. Er is van alles in mogelijk, van website ontwerpen tot drukwerk maken. Wij als fotografen gebruiken het natuurlijk vooral voor het bewerken van foto's.

De basisbewerkingen (en de organisatie van je foto's) doen veel fotografen vaak in Lightroom (Classic). Maar Lightroom heeft zijn beperkingen. Dat is het moment waarop Photoshop belangrijk wordt voor fotografen.

In Photoshop kun je net die extra stap zetten die met Lightroom niet mogelijk is.In de nieuwste cursus op Photofacts Academy laat Johan Elzenga je precies en stap voor stap zien waar je als fotograaf Photoshop voor wilt gebruiken.

» Bekijk de cursus Photoshop voor Fotografen


Photoshop is voor fotografen een soort kers op de taart, het begint waar Lightroom eindigt. Je kunt er dingen mee doen die je in Lightroom niet kunt doen, dus je kunt bepaalde foto's nog eens heel bijzonder maken.

In deze cursus neemt Johan je mee in de vele mogelijkheden die Photoshop biedt, en ontdek je welke toevoeging het kan zijn op jouw workflow. Naast de koppeling met Lightroom leer je over slimme objecten, focusstacking en nog veel meer.

Deze gloednieuwe cursus gebruikt uiteraard de laatste versie van Photoshop én de nieuwste mogelijkheden van het programma.

De eerste reacties van leden zijn allemaal erg positief.
Gerard zegt bijvoorbeeld:

'Johan, bedankt voor deze cursus. Deels waren de onderwerpen bekend maar toch ook weer zaken waar ik onbekend mee was, en die ik nog een paar keer zal herhalen om deze in de vingers te krijgen. Kortom ben ik zeer content met deze cursus en de wijze waarop jij het een en ander uitlegt!'

Deze week voor slechts 29 euro


De cursus Photoshop voor Fotografen zit natuurlijk ingesloten bij een lidmaatschap op Photofacts Academy. Je krijgt dan direct toegang tot al onze 100+ cursussen voor fotografen.

Je kunt de cursus ook los bestellen. Normaal kost dat 69 euro, maar vanwege de lancering van de cursus is de prijs deze week slechts 29 euro. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot de cursus, dus je kunt hem zo vaak kijken als je wilt.

» Start direct met de cursus Photoshop voor Fotografen

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Cursus Natuurfotografie in Nederland met Rob Dijkstra
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord