100+ fotografiecursussen én een Fotobijbel naar keuze nu met 80 euro voordeel. Meer informatie.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Veel gestelde vragen over het VIP lidmaatschap

dinsdag 7 juli 2020, 09:45 door | 3.190x gelezen | 2 reacties

Vorige week lanceerde we het Photofacts Academy VIP lidmaatschap (in beta). Inmiddels is de groep al voor meer dan de helft gevuld met gloednieuwe VIP leden. We kregen uiteraard ook wat vragen over het programma. In dit artikel de antwoorden.

Photofacts Academy VIP logo

Kan ik ook aansluiten als ik een voorkeur heb voor andere fotografievormen?


Met het Photofacts Academy VIP programma richten we ons nu op twee onderwerpen: landschapsfotografie en portretfotografie.

Het VIP programma is dus vooral voor jou geschikt als één van deze onderwerpen (of beide) je aanspreken. Hier ligt de focus gedurende het jaar.

Natuurlijk willen we je ook graag helpen met de vragen die je hebt over andere onderwerpen. We weten van flink wat onderwerpen ook het nodige af, maar landschap is de specialisatie van Nando en portret die van Elja.

Dus als landschap en/of portret helemaal niet jouw onderwerpen zijn, dan is het VIP lidmaatschap niet echt interessant voor je helaas.

Komt er nog een volgend VIP programma?


Het VIP programma is bewust nog in beta. We gaan eerst kijken hoe het loopt voordat we een beslissing nemen. Het is in elk geval wel duidelijk dat er interesse is voor dit VIP lidmaatschap.

Voor nu is het plan om eerst deze beta af te wachten en met deze eerste groep te starten. Als deelnemer aan het beta programma stap je nu in elk geval extra voordelig in.

Wanneer start het programma?


We trappen het VIP programma af met een live online sessie op woensdag 22 juli. Daarvoor ontvang je van ons wel alvast een vragenlijst, zodat we je een beetje kunnen leren kennen.

Ook als je jezelf daarvoor hebt ingeschreven start jouw VIP jaar pas die 22ste.

Zijn er live bijeenkomsten?


In de basis is het VIP programma volledig online, maar we vinden het ook leuk om samen met jullie aan de slag te gaan. Het plan is dus om een aantal praktijksessie in te plannen gedurende het VIP jaar.

Met behulp van Nando ga je dan bijvoorbeeld op pad om mooie landschappen vast te leggen of samen met Elja en een model ga je fotograferen in een studio of op een leuke locatie.

Deelname is uiteraard niet vereist en de groepen zullen bij live-shoots beperkt zijn zodat er voor iedereen voldoende mogelijkheid is mooie foto's te maken.

Kan ik per maand betalen?


Initieel kon dit niet, maar deze vraag kwam al snel een paar keer voorbij, dus hebben we de mogelijkheid om per maand te betalen ook toegevoegd.

De optie om per maand te betalen vind je op de betaalpagina. Je betaalt een beetje extra om de incassokosten af te vangen. Direct voor een jaar betalen is dus ietsjes voordeliger.

Hoe kan ik me inschrijven?


Er kunnen maximaal 50 deelnemers mee doen met deze beta. De eerste 30 plaatsen zijn al gevuld, maar er is dus nog ruimte voor extra deelnemers.

Mocht het iets voor jou zijn, wacht dan dus niet te lang meer met inschrijven.

» Bekijk het VIP lidmaatschap

Wat als ik nog geen Photofacts Academy lidmaatschap heb?


Het VIP programma is alleen voor Photofacts Academy leden. Het is dus iets extra's bovenop je bestaande lidmaatschap.

Als je nog geen lid bent, kun je uiteraard heel eenvoudig eerst nog een lidmaatschap afsluiten. We hebben zelfs een speciale aanbieding gemaakt voor mensen die nog geen lid zijn.

» Photofacts Academy lid worden + VIP

Heb je nog andere vragen?


Laat het weten in de reacties hieronder of neem even contact op per telefoon of via e-mail.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

  1. schreef op dinsdag 7 juli 2020 om 12:55  | reageer

    Ik heb me al ingeschreven voor het project maar
    22 juli zit ik in Spanje en zal proberen online erbij te kunnen zijn maar gaat dit niet lukken kan ik de sessie dan alsnog later bekijken?

  2. Elja Trum
    Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 7 juli 2020 om 13:16  | reageer

    Ja, de opname komt ook gewoon beschikbaar voor alle VIP leden.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.440 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord