Redactie

Een goed kwalitatief fotoboek maken tegen scherpe prijzen!

vrijdag 6 november 2015, 10:10 door | 8.435x gelezen | 3 reacties

Veel fotografen op dit blog zijn vaak op zoek naar een snelle manier om een fotoboek te maken. Veel fotoboeken leveranciers hebben een scala aan mogelijkheden in de software maar de afdrukkwaliteit blijft vaak achterwegen.

Fotoboeken

Bij Hetfotoalbum.nl ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij spitsen ons toe op het leveren van meerwaarde aan fotoboeken. Dat betekent dat wij de focus leggen op de afdrukkwaliteit. Dit omdat fotografen vaak zelf talloze mogelijkheden hebben om foto's te bewerken dan in een software mogelijk is. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij ons een fotoboek maken.

Trouwfotoboeken


Het maken van foto's op een trouwerij is voor het bruidspaar n van de belangrijkste zaken om te regelen maar daarnaast ook n van de mooiste. Dit omdat de foto's voor onvergetelijke momenten zorgen zodat deze speciale dag voor altijd kan worden vastgelegd.

Speciaal voor de trouwfoto's hebben wij een hoog kwalitatief fotoalbum ontwikkeld. Het gaat hierbij om het XXL aluminium verzamelalbum. Met de aluminium omslag blijven de bladen extra goed beschermd tegen het stoten van het boek.

Unieke producten voor jouw klanten


Hetfotoalbum.nl heeft unieke producten. En van deze producten is de fotoslinger. Een fotoslinger is een slinger met een persoonlijke twist waarin de meest waardevolle foto's kunnen worden toegevoegd.

Fotoslinger

Hierdoor laat iemand een stukje van zijn/haar leven zien en kunnen er talloze herinneringen worden opgehaald. Dit unieke product is daardoor zeer geschikt als aankleding op verjaardagen en op een trouwerij.

Kwaliteit van de fotoboeken


De fotoboeken worden geprint op het nieuwste Xerox printpark van de Benelux. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste IGEN printers. De fotoboeken worden daarna op de afdeling nabewerking in elkaar gezet zodat de fotoboeken er perfect uit zien.

Fotoboek

Speciale aanbieding


Speciaal voor de lezers van Photofacts.nl hebben wij nu een speciale aanbieding om kennis te maken met hetfotoalbum.nl. Maak een fotoboek van 120 pagina's met harde kaft + foto op de kaft voor maar 30 euro.

Met deze aanbieding willen wij jullie graag overtuigen van de kwaliteit van onze fotoboeken.

Gebruik de kortingscode: PHOTOFACTS30 (geldig t/m 30 november 2015). Maak nu jouw fotoboek voor maar 30 euro.

Dit is een gesponsorde posting via Photoads.nl.
Photofacts heeft een vergoeding ontvangen voor het plaatsen van dit artikel.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek

3 reacties

 1. Carla
  Carla schreef op vrijdag 6 november 2015 om 14:29

  Helaas niet bruikbaar voor Apple...

 2. Marianne
  Marianne schreef op dinsdag 10 november 2015 om 18:14

  bij welk fotoboek formaat geldt deze aanbieding?

 3. Suzanne
  Suzanne schreef op woensdag 11 november 2015 om 17:01

  Jammer, werk ook met alleen met Apple.


Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Advertorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.854 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord