Ontdek hoe je betere foto's kunt maken. Probeer 14 dagen gratis onze online fotografie cursussen.
Elja Trum

Boek: de mooiste fotolocaties in Zuid-Nederland

maandag 2 september 2019, 14:09 door | 3,006x gelezen | 0 reacties

Op de Pixperience beurs 2019 is het boek 'De Mooiste Fotolocaties van Zuid-Nederland' gelanceerd. In dit boek vind je de mooiste fotolocaties voor natuurfotografen in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Het 368 pagina's tellende boek kost 44,90 euro via de webshop van Natuurfotografie.nl.

De Mooiste Fotolocaties - Savelsbos


Dit is het eerste deel van vier delen die alle mooie fotolocaties van Nederland moet gaan bevatten. Volgens mij wordt dit een verplichte reeks om te bezitten voor natuurfotografen.

In dit eerste boek staan maar liefst 700 locaties verspreid over 180 natuurgebieden. Vijftig natuurfotografen hebben meegeholpen om het enorme naslagwerk bij elkaar te krijgen.

Bij elke locatie zie je foto's die op die locatie gemaakt zijn, je krijgt een kaartje van het gebied en er worden een aantal aangeraden locaties in het gebied uitgelicht. Hiervan krijg je ook de exacte GPS coordinaten, zodat de plek altijd te vinden moet zijn.

Gebruiksaanwijzing101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn gloednieuwe boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 2 september 2019.
De eerste publicatiedatum is zaterdag 30 maart 2019, 13:31.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door

CameraTools

Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

56.180 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

56.180 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.