Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Nando Harmsen

Photography meet Science and the City

zondag 15 mei 2022, 15:15 door | 1.581x gelezen | 0 reacties

Wist je dat in 2022 Leiden de European City of Science is? Er zijn verschillende evenementen waaronder een uniek symposium over wetenschap en fotografie op 11 juni 2022. Het wordt georganiseerd door de Universiteit Leiden, de Fotobond, en de Leidse Amateur Fotografen Vereniging.

Het symposium Photography meets Science and the City is een dag vol interessante voordrachten van een keur aan fotografen. Sprekers zijn onder andere Mattie Boom, de conservator fotografie van het Rijksmuseum, Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk, en Tom Meerman, die ook voor Photofacts Academy meerdere interessante cursussen over fotografie heeft gegeven.

FlyersymposiumvoorkantDiverse fotografie takken komen aan bod. Astrofotografie, dronefotografie, microfotografie en straatfotografie zijn er slechts een paar van. Je krijgt de kans om een portfolio te bespreken en een workshop smartphone fotografie te volgen.

De dag wordt voorgezeten door Sacha de Boer, die ook haar eigen werk laat zien. Dit symposium vindt plaats in het Lipsiusgebouw van de Universiteit Leiden. Wetenschappers, (amateur) fotografen, fotografiestudenten en iedereen die ge´nteresseerd is in fotografie is welkom.

De kosten voor deze dag bedragen 15 euro. Meer informatie, het programma en de complete lijst met sprekers en presentaties is te vinden op de website van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging. Je kunt je tevens aanmelden via deze webpagina.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Nando Harmsen

Over de auteur

Nando Harmsen fotografeert al meer dan 40 jaar. Zijn specialisme ligt bij bruidsreportages en landschapsfotografie. Daarnaast geeft Nando lezingen, workshops, masterclasses, fotoreizen, en maakt regelmatig reviews van nieuwe en leuke apparatuur.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Sportfotobijbel
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Expositie

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.220 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord