Elja Trum

Je billen afvegen met foto's

donderdag 3 juli 2014, 23:25 door | 5.718x gelezen | 2 reacties

Heb je schoon genoeg van al die Instagram effecten die foto's er uit laten zien als oude polaroids? Dan is dit je kans om duidelijk te maken wat je er van vindt: veeg er je billen mee af! Via de webwinkel Modcloth kun je wc papier bestellen met daarop foto's gedrukt in Polaroid formaat.

Polariod wc papier

Ideaal om te combineren met de Polaroid wc-rol houder waar we eerder over schreven op Photofacts. Het wc papier kost 5,99 dollar per rol (verzendkosten bedragen 9,44 dollar). De Polaroid wc-rol houder is ook bij Modcloth te bestellen en kost 29,99 dollar. Misstaat zeker niet op het toilet bij een fotograaf!

Via: Petapixel

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. Rita
  Rita schreef op vrijdag 4 juli 2014 om 00:41

  Is wel erg leuk maar ik heb geen foto's waar ik mij zelf mee af veeg knipoog
  Doet mij denken aan mijn eerste bezoek bij Erwin Olaf. Behalve dat ik in het "kantoor" afgeleid werd was ook het toilet een speciaal ingerichte ruimte met beeld en soms tekst. Overigens niet altijd even ontspannend in een ruimte waar je eigenlijk zou moeten ontspannen.

 2. I. van der Linden.
  I. van der Linden. schreef op vrijdag 4 juli 2014 om 12:07

  Grappig, maar instagram en die effecten is natuurlijk meer iets voor de jeugd ipv de meer serieuze amateur/pro/beroeps fotograaf.
  Daarnaast word ik er zelf af en toe een beetje moe van dat velen vinden dat er altijd maar binnen de lijntjes (regeltjes) moet worden gekleurd in de fotografie.
  Zelfs bij de meest mooie foto's weten velen altijd nog wel een foutje te vinden, of menen te moeten vinden.

  Opmerkingen zoals bij een mooie natuurfoto van een dier "alleen wel jammer van dat ene sprietje op de voorgrond..."
  Veel is ook persoonlijk natuurlijk, maar vaak vind ik het erg ver gaan in de perfectie en toont een foto vaak te klinisch door het vele weg shoppen van elementjes die er gewoon in horen omdat ze er waren, zoals dat "ene sprietje"

  Oh ik draaf een beetje door merk ik hahaha knipoog

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Fun

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.637 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord