Elja Trum

Canon 7D advertentie gefilmd met Canon 7D

dinsdag 15 december 2009, 20:20 door | 7.874x gelezen | 5 reacties

Canon heeft gisteren een nieuwe TV reclame uitgebracht voor de Canon 7D. De reclame is onderdeel van de 'Maak verhalen' campagne en gaat niet alleen over de 7D, maar is ook geschoten met de HD videofunctie van een Canon EOS 7D. Een prachtige reclame die het bekijken waard is.

De reclame is uitgewerkt door Dentsu London en geregisseerd door de Nederlander Martijn van Beenen. Deze reclame volgt de veelvuldig onderscheiden natuurfotograaf en marinebioloog Fergus Kennedy terwijl hij schitterende foto's maakt van de wilde paarden die in het Zuidwesten van Frankrijk door de zoutwater lagunes van de Camargue galopperen.101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

5 reacties

 1. Rob
  Profiel Rob schreef op dinsdag 15 december 2009 om 21:54

  Toegevoegd aan mijn favorieten op youtube...

  Die marketing mensen weten wel heel erg goed een bepaald "gevoel" op te roepen met dergelijke beelden, bijpassende muziek maakt het dan helemaal compleet! Petje af voor deze video!

  De foto's die zijn genomen door Fergus Kennedy zijn trouwens terug te vinden op zijn website

 2. Erik
  Profiel Erik schreef op woensdag 16 december 2009 om 09:41

  Prachtig filmpje, goede marketing van Canon. Voor mij lijkt dit ook de perfecte camera te zijn/worden. Grote twijfels nog, vanwege de vele discussies over het sniveau van deze camera, boven iso 800 en 1600. Ik heb al veel tests gelezen en testfoto's gezien. Het schijnt toch een probleem te zijn bij deze camera. Enkele tests laten zien dat de 40D beter presteert qua ruis dan de 7D. Voor mij echt een twijfelpunt. Verder een fantastische camera natuurlijk, tegen een redelijke prijs.

 3. Marc
  Profiel Marc schreef op woensdag 16 december 2009 om 11:21

  Hey mensen ik ben nieuw hier, hele toffe site!
  Ik heb nu een 450d, maar ik ga nog voor het nieuwe jaar een 7D kopen.
  De filmfunctie is voor mij heel belangrijk en de 5dII ligt nog ff boven mijn budget. Vandaar dat mijn keuze voor de 7D is gevallen.
  Mooie reclame dit, ik zag hem gister voor het eerst op tv.

 4. Charles
  Profiel Charles schreef op woensdag 16 december 2009 om 20:29

  Wie niet aan sport doet, raad ik toch de oude 5D en een mooie prime aan.
  Ben je net zoveel kwijt als de 7D body maar met een (veel) beter resultaat. Ik zie dat er volop aanbod is van tweedehands 5D's. Denk er zwaar over.
  Het 7D filmpje op tv overtuigt me niet. Snap niet waarom ze niet iets bij beter licht maken. Maar goed, ik doe ook geen nieuws en dergelijke, de ondergrens van een camera is voor mij niet interessant. 7D lijkt inderdaad ruisig.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Marketing

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.746 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.746 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.