Fotofair actie: Photofacts Academy met 30 euro korting + gratis Fotografiebijbel (t.w.v. 20 euro). Meer info of direct lid worden
Elja Trum

Fotostudio de Jong terug op televisie

woensdag 28 januari 2015, 22:48 door | 5,333x gelezen | 3 reacties

Vanuit het Machinegebouw in Amsterdam presenteert Wilfried de Jong vanaf 29 januari acht weken lang op donderdagavond een wekelijks liveprogramma over fotografie. In Fotostudio De Jong vormt actualiteit de opmaat voor studiogesprekken met verschillende gasten. Welke foto's bepalen het beeld van de week?

Fotostudio de Jong 2015

Vorig jaar werden er ook al tien afleveringen van Fotostudio de Jong uitgezonden. Dat smaakte blijkbaar naar meer en dat is natuurlijk alleen maar goed nieuws voor ons fotografen. Het concept is dit jaar dus wel wat verandert.

Het publiek mag elke week een foto meenemen met een bijzonder verhaal. De Jong maakt een selectie en bespreekt de meest aansprekende foto's. Je kunt jezelf ook nog inschrijven om een uitzending bij te wonen.

Vanaf donderdagavond 29 januari om 20:25 op NPO2.
101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

3 reacties

 1. Christiaan
  Christiaan schreef op vrijdag 30 januari 2015 om 10:06

  Helaas, door de actie van de jongeman gisteren bij het NOS Journaal startte deze uitzending niet. Hoorde later dat deze pas om 20:50 was gestart, heb 'm dus gemist.

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op vrijdag 30 januari 2015 om 10:15

  Hij is nog niet beschikbaar op Uitzending Gemist, zo te zien. Maar dat zal vast nog wel komen.

 3. geerjanssen
  Profiel  geerjanssen schreef op vrijdag 30 januari 2015 om 11:05

  Geweldig, een programma over fotografie is altijd welkom.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.807 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.807 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.