Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Je kunt je weer aanmelden voor het Canon Student Development Programma

dinsdag 14 maart 2023, 14:28 door | 1.153x gelezen | 0 reacties

Canon Europa opent, voor het zevende jaar op rij, de deuren van haar Canon Student Development Programma. Het programma wil aspirant-fotografen ondersteunen bij hun eerste stappen binnen de fotojournalistiek.

Canon student development program 2023


Voor deelname moet je op 16 april 2023 ten minste 18 jaar oud zijn en student of stagiair zijn, of je studie hebben afgerond in het jaar 2022-23. Je portfolio moet binnen het genre fotojournalistiek of documentairefotografie vallen.

Aanmelden kan tot 16 april 2023.

De inschrijvingen worden beoordeeld door een panel van redacteuren van Getty Images, Reuters, AFP en EPA. Zij beslissen uiteindelijk over de eerste shortlist van 100 jonge storytellers .

Deze 100 studenten worden gekoppeld aan een van de deskundigen die als mentor optreden in het programma. Gedurende de zomer zullen er virtuele sessies volgen om hun portfolio en project-synopsis verder te verfijnen.

Hierbij is er aandacht voor het verkennen van verschillende bewerkingsmogelijkheden, voor manieren om hun vaardigheden waar nodig verder te verbeteren en om hun eigen, persoonlijke handtekening als visual storyteller te ontwikkelen.

De 30 beste geselecteerde studenten uitgenodigd om deel te nemen aan een vijfdaagse Canon workshop in Girona die plaatsvindt in september. Uiteindelijk ontvangen de beste 5 deelnemers tot 9.000 euro aan Canon apparatuur en een beurs van 2.000 euro.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Nieuws

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord