Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Iris Janssen

Serious Portrait voor Serious Request

woensdag 17 december 2014, 20:19 door | 4.683x gelezen | 1 reactie

3FM Serious Request vraagt aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. Dit jaar gaat Serious Request over vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

De DJ's in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. En jij kan helpen door een professioneel fotoportret te laten maken!

Tussen vrijdag 19 en woensdag 24 december kan iedereen een professioneel fotoportret laten maken door één van Nederlands topfotografen. Je betaalt hiervoor 15 euro en dit bedrag gaat helemaal naar Serious Request toe!

Serious Portrait is elke dag te bezoeken van 11:00 tot 17:00. De foto's worden gemaakt in een professionele fotostudio in het monumentale Proeflokaal In den Uiver, dicht bij het Glazen Huis.

Handsoffourgirls


Op 19 december is burgemeester Bernt Schneiders de eerste die om 10:30 op de foto gaat! Vanaf dat moment zullen twaalf fotografen afwisselend portretfoto's maken voor dit goede doel.

De volgende fotografen werken mee: Jan Banning, Chris de Bode, Sacha de Boer, Martijn van Gelder, Emilie Hudig, Ruud Jonkers, Anouk de Kleermaeker, Daniel Maissan, Joost van Manen, Patricia Steur, Derk Zijlker en Henk Wildschut.

Mocht je iets speciaals willen met je Serious Portrait dan is dat mogelijk!
Ga daarvoor naar de veiling en bied mee op de veiling

Serious Portrait is een initiatief van Marc Vreuls (de beeldmarketeers) en voormalig directeur World Press Photo Michiel Munneke in samenwerking met de fotografen, Proeflokaal In den Uiver, Transcontinenta, Ton van der Heide, Klomps & Boor, Gøste van Os, 24NANNIES.nl, DrWoe en Printhuis.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Iris Janssen

Over de auteur

Fotografie is een onderdeel van mijn leven. Al jaren fotografeer ik en streef ernaar om te groeien en dingen te leren! Momenteel loop ik stage bij Photofacts.

1 reactie

  1. Gert Schipper
    Gert Schipper schreef op dinsdag 23 december 2014 om 20:02  | reageer

    heel mooi initiatief, een beetje kort dag om zoiets nu nog in zeeland op te zetten maar voor volgend jaar staat het al in mijn agenda om dit bij het glazenhuis in WestKapelle te proberen te organiseren, heb al twee jaar meegedaan met Help-Portret maar dit is zeker zo mooi.
    wie dit leest en in zeeland woont en wat met portret-fotografie heeft en hier aan mee wil doen, neem even contact op

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Overige

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.152 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord