Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Luminar nu ook beschikbaar voor op de iPad

zaterdag 9 maart 2024, 22:11 door | 1.044x gelezen | 0 reacties

Skylum heeft Luminar for iPad aangekondigd. Met deze speciale Luminar versie specifiek voor de iPad kun je jouw foto's bewerken op een Apple tablet. De app is per direct beschikbaar.


Met behulp van de app kun je foto's bewerken. Alle belangrijke mogelijkheden waar Luminar NEO over beschikt zijn ook uit te voeren via de iPad app. Wel is het design van de app anders dan je van Luminar NEO gewend bent.

'Ons doel met Luminar voor iPad was om de mobiele fotobewerkingservaring voor de gebruiker volledig opnieuw uit te vinden, waardoor deze interactief en onderhoudend wordt', aldus Ivan Kutanin, CEO van Skylum.

De Luminar app is overigens ook te gebruiken op de Apple Vision Pro. Voor zover ik begrijp is het geen native Vision app, maar is de app daarin hetzelfde als op de iPad.

De Luminar iPad app kost 23,99 euro per jaar om te gebruiken. Je kunt ook per maand betalen, dan ben je 3,99 euro per maand kwijt voor gebruik van de app. Met de code 'LUMINAR33OFF' krijg je de eerste 12 maanden voor 15,99 euro.

» Download Luminar for iPad


Bekijk de Luminar NEO cursus op Photofacts Academy


Ben je in het bezit van Luminar NEO, en wil je meer weten over de mogelijkheden die dit programma heeft? Op Photofacts Academy is een complete cursus Starten met Luminar NEO te vinden waarin alles over het programma uitgelegd wordt.

Het is een vervolg op de cursus Luminar AI, de variant van Luminar NEO die voor het grootste deel dezelfde functionaliteiten heeft.


Kijk dus voor nu naar de cursus Luminar NEO op Photofacts Academy om een expert in fotobewerking in dit programma te worden.

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Software

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.033 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord