Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting ťn inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Bijzondere souvenir van je vakantie

dinsdag 4 december 2007, 22:13 door | 10.367x gelezen | 1 reactie

David van het weblog Fotografie Blogo is helemaal weg van series. Hij heeft zelf al een aantal projecten lopen, maar op zijn weblog passeren ook regelmatig mooie series van andere fotografen. Het is leuk om te zien hoe hele simpele ideeŽn tot een interessante serie kunnen leiden.

Zo heeft de Duitser Michael Hughes een erg leuke verzameling van foto's van souvenirs op hun daadwerkelijke locatie. Michael probeert er bij elk souvenir voor te zorgen dat deze opgaat in het object dat op de souvenir getoond wordt. Door te spelen met de exacte plek waar hij het souvenir plaatst en de afstand tot het souvenir en het werkelijke object. Origineel bedacht en erg leuk uitgevoerd!

New York
New York Skyline; © Michael Hughes


Een bijzonder detail in bovenstaande foto is dat de foto genomen is in 2006, maar door de oudere ansichtkaart de Twin Towers er bij op staan.

Bron: Fotografie BLOGO

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Michael
    Profiel  Michael schreef op vrijdag 7 december 2007 om 23:03  | reageer

    Cool gedaan!
    Zou die gast op de kade staan, of moest hij voor bovenstaande foto op een boot staan? Dan is de precieze compositie extra lastig op het water. Maar ik verwacht dat ie het wel vanaf de kade redt.

    Wel erg mooi detail van de twin towers.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.156 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord