Elja Trum

Creatief met wolken

donderdag 10 mei 2007, 20:47 door | 6,518x gelezen | 2 reacties

Prachtig om te zien hoe sommige mensen op een eenvoudige manier prachtige en vooral erg originele foto's kunnen maken op de simpelste wijze. Op de website Baraskit.se kun je, willekeurig, een heleboel bijzondere dingen tegenkomen. Zo is er een onderwerp over fun with clouds die wat mijn betreft uitstekend voldoet aan de bovenstaande omschrijving.

Wie de foto's gemaakt heeft is helaas niet bekend, maar deze creatieve foto's van wolkenluchten zijn het bekijken waard. Meer foto's die uit dezelfde serie lijken te komen zijn ook de moeite. Overigens zijn er meer manieren om creatief met een wolkenlucht om te gaan en daarnaast kun je ze natuurlijk ook nog altijd vastleggen in hun indrukwekkende schoonheid.

Creatief met wolken


Bron: Neatorama


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

2 reacties

 1. ladydive
  ladydive schreef op zondag 13 mei 2007 om 16:55

  jammer dat de links niet werken

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op zondag 13 mei 2007 om 22:34

  Er zijn blijkbaar wat technische problemen bij Baraskit.se.
  Verder zouden de links wel moeten werken.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.

Ook interessant

Toon alle artikelen binnen Websites

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.819 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.819 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.